Poliţiştii au împuşcat nişte păsări de noapte

miercuri, 10 decembrie 2008

Extraordinare fapte „de vitejie“!

Poliţiştii au împuşcat nişte păsări de noapte

În perioada 3-7 decembrie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare Călimăneşti, în cooperare cu efective ale Detaşamentului Poliţiei Comunitare din oraşul Călimăneşti, au organizat trei acţiuni. Au fost constatate şi aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.150 lei, dintre care 11 sancţiuni contravenţionale pentru practicarea prostituţiei şi două sancţiuni contravenţionale pentru abateri. Timp de trei zile, a fost depistată practicând prostituţia, într-o parcare din zona Defileului Oltului, N. S., în vârstă de 17 ani, din localitatea Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj.

De asemenea, au mai fost depistate şi sancţionate contravenţional pentru practicarea prostituţiei şi Iuliana O., în vârstă de 23 ani, din municipiul Braşov, Elena C., în vârstă de 24 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, Mariana B., în vârstă de 25 ani, din oraşul Brezoi, Alina C., în vârstă de 21 ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, G.R., în vârstă de 17 ani, din Orşova, judeţul Mehedinţi, Loredana R., în vârstă de 18 ani, din oraşul Brezoi, şi Mihaela D., în vârstă de 22 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.

Dosare penale pentru braconaj piscicol

Jandarmii vâlceni, în colaborare cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Vâlcea şi Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură, au organizat săptămâna trecută o acţiune comună pentru   prevenirea braconajului piscicol practicat pe apele râului Olt.
Pe timpul acestei acţiuni, executate în zona barajelor hidrocentralelor din localităţile Govora şi Orleşti, au fost surprinşi trei pescari care foloseau ancorele pentru a prinde peşte.

Ei aruncau aceste ancore în apă şi prin „greblare” agăţau peştele producând răni nu numai celui agăţat ci şi peştelui aflat în apă, dar care nu era străpuns îndeajuns pentru a fi tras la mal.

Dumitru C., de 34 ani, din comuna Copăceni, judeţul Vâlcea, Gheorghe C., de 30 ani, din comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea şi Ionel P., de 18 ani, din mun. Rm. Vâlcea, judeţul Vâlcea au recunoscut fapta, iar uneltele folosite la pescuit au fost ridicate de jandarmi, în vederea confiscării şi predate pe bază de proces-verbal reprezentantului A.N.P.A.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, ce au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Prinşi la furat cărbune din vagonul de marfă

La începutul acestei săptămâni, Viorica B., de 45 ani, Dorel B., de 51 ani,  Constantin D., de 22 ani, din comuna Copăceni, judeţul Vâlcea, Silviu B., de 18 ani şi Dumitru B., de 18 ani, din Sălătruc, judeţul Argeş, au fost observaţi de jandarmi în timp ce se aflau în vagoanele de marfă ale unei garnituri staţionate în staţia C.F. Copăceni, din care aruncau, în zona aflată între liniile de cale ferată, cărbune. Cele cinci persoane au recunoscut că au profitat de faptul că trenul staţiona în gară, şi au descărcat din vagoane, cărbunele ce le era necesar pentru încălzirea locuinţelor proprii.

Cantitatea de aproximativ 1.000 kg cărbune aruncată din vagoane, până la apariţia jandarmilor,  a fost recuperată şi predată pe bază de proces verbal reprezentantului Staţiei C.F. Copăceni. De asemenea, au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”. ce au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe