Liberalii vâlceni nu se tem de opoziţie

duminică, 14 decembrie 2008

Liberalii vâlceni nu se tem de opoziţie

Senatorul Frâncu a făcut un pact cu deputatul Buican

Traian Guminski

Duminică, timp de 3 ore, în Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat şedinţa trimestrială a Delegaţiei Permanente a PNL. Acest for este format din toţi preşedinţii de organizaţi locale şi speciale, consilierii judeţeni, parlamentarii, primarii şi viceprimarii din judeţ. În mod neaşteptat au fost prezenţi mai mulţi decât altădată. În ciuda faptului că PNL iese de la Guvernare după aceste alegeri în judeţul nostru liberalii au obţinut 26% din voturi, cel mai bun scor din 1990 până acum. Au reuşit să obţină şi primul mandat post revoluţionar de senator pentru Emilian Frâncu liderul judeţean. Şedinţa a fost una normală, fără critici aduse nimănui referitoare la modul de desfăşurare al campaniei sau scoruri obţinute în anumite localităţi.

Deputatul Cristian Buican ne-a declarat : „ Am satbilit împreună cu senatorul Frâncu să ne ocupăm permanent şi de celelalte zone. Ne considerăm parlamentari a acestui judeţ şi nu numai a colegiilor electorale în care am fost aleşi. Vom face totul pentru a ne sprijini oamenii din teritoriu şi a-i ajuta. Nu ne înspăimântă deloc situarea partidului nostru în opoziţie. Şie şi domnul senator suntem politicieni care ne-am petrcut cea mai mare parte a activităţii politice în opoziţie. Pentru PNL cred că este bine acum să fie în opoziţie.

Lumea va putea să compare Guvernarea noastră ce cea a PDL şi PSD care au o majoritate confortabilă. Lumea va putea să vadă dacă acest Guvern format din două partide mari va fi în stare să dubleze pensiile şi salariile profeorilor în tremeni reali în timp de patru ani aşa cum am făcut noi, va putea să vadă cu cât vor creşte alocaţiile pentru copi, cât se va investi în infrastructură, în învăţământ, în sănătate iar specialiştii vor putea să compare creşterile economice din fiecare an cu cele obţinute de Guvernul Tăriceanu.

Parlamentarii liberali au încredere în primarii şi consilierii lor tocmai pentru că ştiu că majoritatea dintre ei sunt oameni care au făcut politică şi în opoziţie, care cunosc mecanismele legale de a obţine finanţări şi care au experienţa necesară pentru a nu se lăsa „ ademeniţi „ de adversari. Nu este greu de realizat că după o perioadă grea cum este cea care urmează partidele care au vor fi la guvernare se vor eroda. Din opoziţie PNL are toate şansele ca peste patru ani să obţină un scor şi mai bun decât la aceste alegeri în cae, cu puţin noroc, PNL putea obţine încă un mandat de deputat în Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe