Furtul din autoturisme un fenomen greu de stopat în judetul Vâlcea

miercuri, 17 decembrie 2008

Furtul din autoturisme un fenomen greu de stopat în judetul Vâlcea

Politistii din cadrul Politiei municipiului Dragasani au descoperit doua autoturisme sparte în ziua de 10 decembrie. Valerian C. a fost primul care a chemat politia sesizând faptul ca autoturismul sau , marca Dacia Logan a fost spart si un radio CD marca Sony furat. În  baza  sesizarii,  la  fata  locului  s-a  deplasat  echipa  operativa  din  cadrul  Politiei  municipiului  Dragasani,  care a  constatat  ca  autori necunoscuti au  patruns  în  interiorul  autoturismului  prin  fortarea  ramei  portierei  dreapta  fata,  de  unde  au  sustras  radio C.D-ul,  prin  tragerea  acestuia  din  suportul  special  confectionat  în  bordul  autoturismului. 

În  timpul  cercetarilor, echipa operativa a  constatat  faptul ca  un  alt  autoturism,  marca  Opel, parcat în apropiere, avea  geamul  dreapta  fata  spart. Masina îi apartinea lui Stefan B. Hotii au reusit sa fure un detector radar marca Cobra.” În continuare se efectueaza cercetari în vederea identificarii autorilor si tragerea la raspundere penala a acestora”, a declarat subinspector Diana Smarandoiu, purtatorul de cuvânt al IPJ.

Furtul din autoturisme este poate cea mai frecventa  infractiune întâlnita în judetul Vâlcea. De la începutul anului si pâna în prezent 312 sesizari  de acest gen au fost înregistrate de politistii vâlceni. Oamenii legii îi atentioneaza pe soferi sa fie prudenti si sa îsi achizitioneze un sistem de alarmare, antifurt, numai de la firme specializate.

De asemenea este important ca atunci când soferii parasesc autoturismul sa nu fie lasate la vedere în interiorul acestuia, aparatura electronica, sisteme GPS sau de detectare a aparatelor radar, radio-CD-playere, genti, documente sau haine care i-ar putea atrage pe hoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe