Botez cu scandal între ţigani

duminică, 7 decembrie 2008

Botez cu scandal între ţigani

Mai mulţi romi din judeţul Vâlcea au iscat un adevărat scandal la un botez în incinta restaurantului Supca, în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Spre finalul botezului, patru dintre cei prezenţi la eveniment s-au luat la harţă fără un motiv anume. Ulise Alexandru, organizatorul botezului, Cătălin Păun (23 de ani) din Rm Vâlcea, Ionel Căldăraru (19 ani) din comuna Vlădeşti, şi Nicolae Matei (39 de ani) din comuna Valea Mare, judeţul Argeş au consumat alcool în exces şi au început să se certe.

Ospătarii au anunţat poliţia înainte ca scandalul să degenereze

Observând că lucrurile se precipită, ospătarii au anunţat poliţia telefonic, dar invitaţii îşi împărţeau deja reciproc pumni, unul dintre romi ajungând la spital, fără să necesite însă internarea. „Am chemat poliţia, pentru că altfel riscam să luăm parte la ceva mai grav. Din fericire nu au distrus nimic în restaurant, oamenii legii intervenind la timp”,  a declarat unul dintre ospătari.

Amendaţi pentru tulburarea ordinii publice

Când oamenii legii s-au deplasat la restaurantul unde avea loc evenimentul, bătăuşii plecaseră deja, însă au fost destul de uşor identificaţi cu ajutorul martorilor. „Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că la finalul botezului avusese loc un scandal între participanţi, pe fondul consumului exagerat de alcool. S-au efectuat investigaţii pentru stabilirea identităţii persoanelor implicate”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Trei dintre bătăuşi au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii publice. Cătălin Păun şi Ionel Căldăraru trebuie să plătească astfel 400 de lei fiecare, iar Nicolae Matei a fost sancţionat cu 200 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991. Dacă vreunul dintre cei patru implicaţi îşi va scoate certificat medico legal, oamenii legii vor întocmi dosare penale, în funcţie de numărul de zile de spitalizare ale victimelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe