|miercuri, octombrie 20, 2021
  • Follow Us!

A CĂZUT DE PE ACOPERIŞUL CASEI ŞI A DECEDAT 

A CĂZUT DE PE ACOPERIŞUL CASEI ŞI A DECEDAT

    La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi telefonic de către GHEORGHE P., din oraşul Horezu, cu privire la faptul că ILIE B., din aceeaşi localitate, a căzut de pe acoperişul casei şi a decedat.

           La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, care, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit faptul că ILIE B. s-a urcat pe o scară din lemn, pentru a efectua reparaţii la acoperişul casei, s-a dezechilibrat şi a căzut pe  pavajul cu piatră din curtea casei, decedând.

            Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

             Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, în funcţie de probatoriul administrat urmând să fie propusă soluţie procedurală.

EVENIMENT RUTIER PROVOCAT PE FONDUL NEATENŢIEI ÎN CONDUCERE

    La data de 2 decembrie a.c., ora 15.00, VERONICA M., de 52 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a condus un autoturism marca „FIAT”, pe strada General Magheru, din municipiul Rm. Vâlcea, din direcţia Nord-Sud, iar în dreptul blocul S2, datorită neatenţiei în conducere, a acroşat cu partea dreaptă faţă pe MARIA M., de 51 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.

    În urma accidentului a rezultat rănirea MARIEI M., care a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „Fractură gleznă stânga”.

    VERONICA M. a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Response