|sâmbătă, mai 8, 2021
  • Follow Us!

Zvetlana Preoteasa punctează pentru liberali 

Zvetlana Preoteasa punctează pentru liberali

Colegiul Drăgăşani va vota aşa cum trebuie

Zvetlana Preoteasa este singura femeie din Vâlcea care are şanse de a ajunge în Parlament. Conducerea judeţeană a PNL i-a atribuit prin vot poziţia de candidat în Colegiul Drăgăşani un colegiu în care liberala nu activase politic în ultimii ani, într-o regiune în care PNL deţine un număr mic de primari şi în care la ultimele locale primăria celui de a-l doilea municipiu din Vâlcea a fost pierdută de PNL în favoarea PSD.

Cu toate că avea un program extrem de încărcat în Capitală  ,funcţia de secretar de stat în Ministerul Învăţământului lăsându-i puţin timp de campanie electorală Zvetlana Preoteasa a muncit zi de zi în precampanie şi campanie având wekenduri uneori de-a dreptul epuizante. A parcurs zeci de kilometri pe jos prin satele din regiune, a acordat ajutor bisericilor ( la care ţine mult fiind soţie  de preot) ,administraţiilor locale ( indiferent de culoare politică a primarilor), şcolilor, grădiniţelor, cadrelor didactice, pensionarilor.

A discutat cu mii de oameni, a vorbit liber, a făcut o campanie de informare a votului uninominal, s-a confruntat cu echipe de  derbedei care îi rup noaptea afişele şi bannerele, s-a confruntat cu minciunile şi indolenţa unor contracandidaţi şi a reuşit să crească. Zi de zi. În sondaje. S-a făcut cunoscută, s-a făcut apreciată.

Săptămâna trecută am vozut reala bucurie a oamenilor simpli când s-au reântâlnit cu doamna ministru, bucuria de a dialoga şi sinceritatea din gesturile şi cuvintele ei dar şi a celor care îi promiteau votul. Sondajele arată că liberalii vor puncta serios în acest Colegiu iar decizia lor de a o desemna pe Zvetala Preoteasa în această zonă a fost una inspirată.

Leave a Response