Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea a fost câştigat de firma Proimsat

duminică, 9 noiembrie 2008

Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea a fost câştigat de firma Proimsat

„Ziarul de Vâlcea" a urcat pe podium

În acest an, marele premiu al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea la Topul Firmelor organizat vineri seara la Hotelul Cozia din staţiunea Călimăneşti Căciulata a fost obţinut de firma Proimsat, condusă de inginerul Dan Dragomir.

Cea de-a XV ediţie a acestui eveniment, menit să aducă pe podium cele mai performante firme din economia locală a strâns la Călimăneşti elita afacerilor din Vâlcea.  Societatea PIRMAR SRL, editoarea „ Ziarului de Vâlcea" şi a revistei „ Profesioniştii a primit locul trei fiind devansată doar de cunoscutele Conphys SRL şi Rotarexim.

Mai multe firme participante

Mai multe firme puternice

În acest an au fost premiate 45 de categorii, faţă de 36-37 în cei doi ani anteriori, ca urmare a unui număr mai mare de firme incluse în top. În acest an, nu mai puţin de 704 firme s-au înscris în clasament, faţă de 490 la ediţia 2006, respectiv 426 la ediţia 2005. După 15 ani de la debut, festivitatea de premiere a excelenţei şi performanţei în afaceri captează întreaga energie a Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea.

S-au înmânat distincţii pentru clasarea în Topul firmelor, Topul membrilor CCI Vâlcea, Topul exportatorilor, respectiv Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, acordat la fiecare ediţie unei singure firme. Ambianţa a fost asigurată de un grup de artişti din Sibiu. „Pentru Trofeul Camerei, acordat anul acesta pentru a patra oară au intrat în cursă opt firme. Trofeul s-a acordat societăţii Proimsat, care a avut o evoluţie financiară foarte bună în anul trecut şi a obţinut de altfel locul I trei ani la rând", a apreciat Gheorghe Rizoiu, de la CCI Vâlcea.

Marii câştigători

Câştigătorii din acest an la top au fost ICSI Vâlcea (cercetare - dezvoltare); Tour Imex Tel Net SRL (telecomunicaţii); Foraj Sonde Râmnicu Vâlcea (industria extractivă); Oltchim SA (industria produselor primare); CET Govora (producerea şi distribuţia energiei termice); Vilmar SA (industria metalurgică); Hardwood SRL (industria lemnului); Corom Export SRL (industria mobilei); Minet SA (industria produselor textile); Şapte Spice SA (industria alimentară); Govora SA (lucrări de construcţii); ProImsat SA (lucrări de instalaţii);

Sibguard SRL (servicii profesionale prestate întreprinderilor); Caprice SRL (comerţ cu ridicata al mărfurilor nealimentare); Călimăneşti Căciulata SA (activitate hotelieră); Oltchim SA (exportatori şi livrări intracomunitare). La ediţia din acest an a Topului Firmelor Vâlcene au fost acordate 22 de distincţii de excelenţă, iar la categoria „Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea" au fost cinci nominalizaţi, SC Oltcarn Construct SA, SC PROIMSAT SA, SC Vilmar SA, SC Protectchim SRL şi SC Sarcom SRL, câştigătorul premiului fiind societatea SC Proimsat SA.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe