Sparle si Soparle

duminică, 9 noiembrie 2008

Sparle si Soparle

 

Unii dintre concurenţii noştri au fost supăraţi că nu figurează în Topul firmelor Vâlcene alcătuit de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea deşi au avut o cifră de afaceri mare anul trecut. O instituţie ca CCI Vâlcea nu poate premia însă societăţi comerciale care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale şi care îşi ascund profitul real.

Dispoziţia nr. 66 a primăriei comunei Costeşti, act prin care se stabilesc locurile speciale de afişaj public, a fost semnată de actualul primar Ion Stoican. Numai că textul dispoziţiei începe cu formularea " Primarul comunei Costeşti, Popescu Valeriu..." . Se pare că actualii funcţionari ai primăriei îl regretă deja pe fostul primar deşi la urne au mers cu actualul.

Cristian Buican profită din plin de faptul că este un candidat tânăr şi reuşeşte să strângă voturi şi acolo unde adversarii săi nu prea au ce căuta. Adică în discoteci. Aşa s-a întâmplat şi în wekendul trecut.

Mai mulţi candidaţi la parlamentare au luat cu asalt bisericile din colegiile în care candidează. Finalul de săptămână a fost plin. În cazul unora cum ar fi Ion Tudor care a ajutat toată viaţa lăcaşe de cult şi care merge frecvent la slujbe religioase sau Zvetlana Preoteasa soţie de preot premiată de BOR pentru eforturile depuse în vederea păstrării religiei ca disciplină şcolară lumea nu se miră. Dar sunt şi situaţii în care indivizi care nu au nimic în comun cu biserica s-au trezit în lună electorală mergând pe la hramuri după voturi.

În weekend un nou ziar din Vâlcea a căzut pradă hakerilor care i-au distrus siteul. Refacerea lui a costat o mulţime de bani. Cum şi noi am păţit acest lucru în urmă cu câteva săptămâni şi ştim ce înseamnă ne-am bucura dacă ar fi depistaţi infractorii şi pedepsiţi. Cea din casa căreia am fost noi atacţi este bine mersi, îşi ia leafa pentru serviciile profesionale şi extraprofesionale dintr-o instituţie publică şi trăieşte pe picior mare. Dar va veni şi vremea ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe