Sparle si Soaprle

duminică, 2 noiembrie 2008

Sparle si Soaprle

• Ion Cîlea a rămas fără curent electric. Nu acasă pentru că oricum nu ar fi remarcat ducându-se la domiciliu numai pentru a dormi. A rămas fără curent exact la lansarea candidaţilor PSD de duminică. Vorbea în faţa unui microfon ...”rece”! Drept e că nici publicul nu  era prea cald...!

• Habarnagea a ascultat iar de consilieri...imbecili. Colegiul Bălceşti a fost împânzit de pliante în care candidatul liberal nu dovedeşte decât că este un paraşutat. Ţăranii de aici nu pot fi impresionaţi că habarnagea a dat mâna la viaţa lui cu câţiva preşedinţi de state şi cu un fost şef CIA. Iar pe fundalul pozei cu fostul preşedinte Clinton se vede Mircea Geoană. Probabil liberalii au vrut să sugereze că fostul şef SIE se cunoaşte şi cu Geoană.

Îl sfătuim pe Dan Mazilu să împartă pliante în care dă mâna cu arbitri de fotbal, cu fotbalişti ai echipelor din zonă, cu fratele scriitorului Constantin Zărnescu care stă în Lăpuşata şi e prietenul lui, cu şefi ai organizaţiilor PSD şi PNL care îi sunt prieteni, cu pensionarii, profesorii, muncitorii din zonă, poliţişti etc. E clar că liberalul nu are de ce să fie votat. Populaţia îl vrea pe Dan Mazilu!

• Multe din afişele electorale care au împânzit Vâlcea nu respectă dimensiunile legale şi nu sunt inscripţionate cu numele celui care le-a comandat, tirajul şi tipografia care le-a tipărit. Din păcate legea nu prevede sancţiuni clare pentru încălcarea ei.

• Sâmbătă Drăgăşaniul nu părea un municipiu în plină campanie electorală. Am remarcat lipsa totală a banerelor şi afişelor electorale.PDL , PNL şi PSD păreau inexistente. Iar în zonă candidează şi lideri judeţeni ai PNG şi PRM. Probabil situaţia se va remedia în zilele următoare.

• Preşedintele liberalilor vâlceni i-a şoptit recent un nume domnului Cîlea. Era de fapt un prenume. Numele îl ştim noi. Ştim şi detalii de alt gen...adrese, numere de telefon, înălţime, greutate, culoarea ochilor, părului, mail şi siteul de matrimoniale. Detalii după 1 Decembrie !

• Un candidat iubeşte cu ardoare amanta altui candidat. Un al treilea candidat, din partid diferit cu ceilalţi doi, a trăit pe timpuri cu doamna. Întreaga poveste precum şi detaliile unui  menages en troi în care a fost amestecat unul din protagonişti sunt subiect într-o carte ce va vedea lumina tiparului până la sfârşitul acestui an.

• Inginerul de ziare a mai născut o făcătură menită a mulge banii politicienilor vâlceni. Logopedul Smeoreanu a plecat din Vâlcea de atât de mult timp încât a uitat şi numele celor pe care îi taxează astăzi cu ridicula sumă de 1000 de lei pentru o emisiune mai slabă decât un desen animat. Vlădoiu e şi Aurel, domnule inginer de ziare. Ar fi trebuit să ştiţi. Eraţi colegi de partid şi înainte de 1989 când trimiteai vederi de la Paris în care vă văitai de capitalism şi mărturiseai dorul de şedinţele PCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe