Sorin Zamfirescu are 66 de ani şi nu s-a săturat de bani

miercuri, 26 noiembrie 2008

Candidatul toxic !

Sorin Zamfirescu are 66 de ani
şi nu s-a săturat de bani

Cea mai proastă alegere a PDL poate din toată ţara este desemnarea acestui Sorin Zamfirescu drept candidat de deputat în Râmnicu Vâlcea Nord. Populaţia Râmnicului nu este însă atât de inconştientă încât să voteze un om de 66 de ani care stă de doi ani prin concedii medicale ( plătite cu 800 de euro pe lună de ACVARIM), care a fugit de la un partid la altul ( PCR-PNŢCD-PUR-UFD-PNL-PLD-PDL), care încasează pe nedrept de atâţia ani bani din consiliul local şi apoi din cel judeţean, care se fotografiază acum alături de primarul Gutău după ce în două campanii a candidat împotriva primarului şi l-a înjurat, care a umplut Râmnicul de fiare vechi contorsionate plătite cu bani grei de râmniceni ca opera de artă ).

Gutău a debarasat oraşul de câteva astfel de monstruozităţi şi a creat locuri de parcare. Sorin Zamfirescu ar fi un deputat toxic pentru locuitorii acestui colegiu. Din Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord fac faţă localităţile: Vlădeşti ( comună care va vota în mare majoritate cu Sorin Ghiţă iar PDL va obţine aici cel mult 20 de voturi), Păuşeşti Otăsău ( comună administrată exemplar de o echipă de edili PC care îl stimează pe Sorin Ghiţă şi în care PSD are o organizaţie  foarte puternică- aici nici nu poate fi vorba de voturi aruncate pe impostori), Băile Olăneşti ( organizaţii bune PNL şi PSD iar cea PDL-istă ştie foarte bine că Sorin Zamfirescu este un om care nu va face nimic pentru oraşul staţiune).

În aceste condiţii mai rămâne jumătatae de nord a municipiului, adică zona aflată pe malul stâng al Olăneştiului. Cartierul Goranu a fost neglijat permanent de Sorin Zamfirescu care atunci când a fost primar al Râmnicului i-a considerat nişte ţărănoi pe cei din Goranu. Nu a fost în stare măcar să modernizeze târgul de săptămână, nu a vrut să facă alimentarea cu apă şi canalizarea, nu l-au interesat câinii vagabonzi, salubrizarea, iluminatul public.În zona centrală a municipiului stau oameni culţi, majoritatea locuitorilor de aici au studii superioare, citesc presa locală, se uită la emisiunile televizate. Deci nu au cum să voteze un sexagenar plin de orgolii (fumuri), invidie, lăcomie.

Cartierul Traian este locuit de oameni cumpătaţi, mulţi pensionari, profesori, medici, avocaţi, judecători, oameni de afaceri. Voturile vor fi împărţite între liberali şi pesedişti. Cartierul Nord are un segment important de populaţie tânără, câteva organizaţii locale peneliste bune şi câţiva membri marcanţi ai PSD. Deci Zamfirescu nu are nici o şansă. Cu toate pomenile date în ultimele zile de primarul Gutău oarecum obligat de partid să îl susţină pe Zamfirescu pe care deltfel nu îl apreciază deloc nu se poate ca Zamfirescu să câştige aceste alegeri decât în cazul unei prezenţe reduse la vot.

De aceea toţi râîmnbicenii trebuie să se prezinte la urne. Au de ales între Ghorghe Ioniţă ( un fizician de excepţie şi un liberal authentic) sau Sorin Ghiţă ( un inginer deosebit cu rezultate administrative excelente şi un promotor al politicii social democrate). Varianta Zamfirescu trebuie ocolită cu mare grijă ca cea mai toxică variantă. Acest om trebuie convins în cele din urmă să stea la pensie ( este nedrept să încaseze atâţia bani pe concedii medicale) şi să lase pe alţii mai tineri să se ocupe de oraş. Electoratul îl poate convinge duminica ce vine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe