Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor

duminică, 9 noiembrie 2008

 

• Ing. Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, declară:

 

„Sunt pregătit profesional şi moral să reprezint Valea Olăneştiului şi Râmnicul în Parlament"

 

Ing. Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, luptă alături de colegii săi din partid pentru binele celor mulţi. Cu siguranţă, candidatul social-democrat poate reprezenta cel mai bine vâlcenii în cadrul autorităţilor centrale ale statului (Parlament şi Guvern) cele mai apăsătoare probleme şi totodată să vină şi cu soluţii de acolo. Vineri, 7 noiembrie, Ing. Sorin Ghiţă a ţinut să declare: „La Vâlcea, PSD propune pentru Parlament o echipă formată din politicieni care au făcut bine pentru cei mulţi, oameni bine pregătiţi profesional şi moral.

Se fac sondaje, dar este limpede că, în România, sondajele de opinie nu s-au făcut niciodată cinstit şi ele au fost concepute ca să inducă în opinia publică ideile celor aflaţi la putere. Pentru ei, alegerile deja au avut loc, au câştigat şi vor să conducă ţara, ca în aceşti patru ani - la fel de rău. În România, cea mai mare parte a forţei de muncă este afară, iar cei rămaşi acasă o duc greu. Lipsesc proiectele pentru agricultură, iar pământul bun a fost acaparat de şmecherii şi băieţii deştepţi ai tranziţiei. Deşi impozitele au crescut de la an la an, nu avem infrastructură - drumuri, poduri, apă şi canalizare.

De aceea ne trebuie un Guvern hotărât şi puternic care să facă ceva pentru România. Sunt şi în România locuri şi oraşe care au evoluat economic, însă la Râmnicu Vâlcea se constată foarte clar lipsa investiţiilor mari care să aducă produse cu valoare adăugată mare. Noua echipă de parlamentari ai PSD-ului trebuie să fie alături de primarul Râmnicului, de toţi ceilalţi primari din judeţ, ca, prin noi iniţiative legislative, să dăm privilegii celor care vor să investească, astfel încât tinerii şi forţa de muncă calificată să rămână acasă şi să trăiască decent. Personal, sunt pregătit profesional şi moral să reprezint Valea Olăneştiului şi municipiul Râmnicu Vâlcea în Parlamentul României. Sunt ambiţios şi aş vrea să rămână după mine, pentru vâlcenii mei, numai lucruri bune şi trainice".

Actualul primar al comunei Vlădeşti, Ing. Sorin Ghiţă, este candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Râmnicu Vâlcea Nord. Colegiul este format din jumătatea de Nord a Râmnicului şi localităţile Vlădeşti, Olăneşti şi Păuşeşti-Măglaşi. Inginerul Sorin Ghiţă se bucură de o mare popularitate în această zonă, ţinând cont şi de faptul că în Vlădeşti, Olăneşti şi Păuşeşti-Măglaşi există organizaţii PSD foarte puternice. Pentru Camera Deputaţilor, Colegiul uninominal Râmnicu Vâlcea - Nord are cei mai mulţi alegători - circa 60.570 de persoane.

 

Locuitorii din Vlădeşti câştigă un deputat foarte bun

 

Sâmbătă, 8 noiembrie, inginerul Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, s-a întâlnit cu locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea în piaţa agro-alimentară din Nord. Însoţit de un staff de campanie format din peste 30 de persoane, ing. Sorin Ghiţă s-a deplasat în Piaţa Nord pentru a sta de vorbă cu producătorii agricoli şi pentru a afla problemele cu care se confruntă locuitorii din zonă.

La întâlnirea din Piaţa Nord, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a stat de vorbă cu peste 200 de râmniceni, toţi exprimându-şi speranţa că Sorin Ghiţă va reuşi să le reprezinte interesele exemplar în Parlamentul României. De asemenea, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a discutat cu locuitorii din zonă despre problemele legate de asigurarea pensiei, de salariul minim, şi de locuinţe sociale pentru tineri.

În aceiaşi zi de 8 noiembrie, ing. Sorin Ghiţă împreună cu un impresionant staff de campanie s-a deplasat în comuna Vlădeşti (localitatea unde este primar), pentru a participa la hramul Mănăstirii Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din satul Pleaşa, comuna Vlădeşti. Aici, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a fost întâmpinat cu bucurie de peste 150 de locuitori, majoritatea dintre ei urându-i succes inginerului Sorin Ghiţă în cursa electorală pentru Camera Deputaţilor, chiar dacă asta înseamnă că vor pierde un primar foarte bun pentru localitatea Vlădeşti.

Sloganul electoral al candidatului PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord este „Să credeţi în voi, să credeţi în mine şi împreună să facem multe pentru vâlceni!".

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe