Samoil Vîlcu a sprijinit înfiinţarea unor noi puncte farmaceutice în Vâlcea

miercuri, 26 noiembrie 2008

Samoil Vîlcu a sprijinit înfiinţarea unor noi puncte farmaceutice în Vâlcea

Samoil Vîlcu, candidat PD-L pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr.2, Râmnicu Vâlcea Sud a făcut demersuri pentru înfiinţarea a două noi puncte farmaceutice în judeţul Vâlcea:

În calitate de preşedinte al Colegiului Farmaciştilor Vâlcea am sprijinit înfiinţarea a două puncte farmaceutice, tip drogherie, ce vor funcţiona în satul Cheia, din Olăneşti şi în Colonia Nuci. Am obţinut autorizaţia de la Ministerul Sănătăţii, ambele îndeplinind condiţii pentru eliberarea medicamentelor către populaţie. M-am zbătut pentru infiinţarea acestor puncte farmaceutice, astfel încât şi cetăţenii din aceste zone să aibă acces mai rapid la medicamente atunci cand au nevoie.

În aceste puncte farmaceutice se va găsi toată gama de medicamente, aprobată de Ministerul Sănătăţii, care se eliberează fără prescripţie medicală. De asemenea, mă angajez în calitate de  preşedinte al  Colegiului Farmaciştilor să discut cu colegii mei pentru a-i convinge să-şi extindă activitatea şi în zonele rurale mai izolate. Sunt foarte mulţi bătrâni singuri de la sate care nu au nici bani suficienţi pentru a cheltui pe transport şi nici sănătatea necesară să facă deplasări la oraşe sau în alte comune pentru a obţine medicamente. De multe ori costă mai mult drumul decât medicamentele .”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe