Iliescu - GHINION !

miercuri, 12 noiembrie 2008

Iliescu  - GHINION !

Joi în Vâlcea vine cel mai toxic politician din România. Adevăratul vinovat al mineriadelor Ion Iliescu nu mai poate ajuta nici un candidat să strângă voturi. Disperarea celor din PSD Vâlcea este atât de mare încât îşi arată singuri călcâiul lui Ahile. Punctul slab al social democraţilor este Colegiul Horezu unde candidatul Aurel Vlădoiu este pe cale de a pierde într-o zonă cu mulţi primari PSD. Numai că aceştia s-au săturat de promisiuni deşarte şi de cuvântări fără rost. Ion Iliescu este adus ca să capaciteze electorat de la sate.

Preşedintele onorific este însă cel care a permis crearea unei clase a baronilor în PSD prin faptul că nu a luat măsuri împotriva colegilor care în anii 90 au făcut averi dubioase vânzând bunurile ţării pe preţuri simbolice. Ion Iliescu a mai fost în Vâlcea. Şi cu ocazia altor alegeri. La cele din comuna Tetoiu  ( martie 2007) a reuşit să se facă de râs fiind înfrânt de o echipă condusă de Zvetlana Preoteasa ,Cristian Buican şi Bogdan Pistol care i-a făcut campanie din casă în casă actualului primar liberal Gheorghe Popa.

Discursurile lui Iliescu, spectacolele cu lăutari şi pungile cu pomeni electorale nu au putut influenţa electoratul. Ion Iliescu a adus ghinion organizaţiei PSD din Vâlcea de mai multe ori iar venirea lui, acum pe final de carieră, în judeţul nostru în speranţa că îi va folosi deputatului Vlădoiu care pierde teren în fiecare zi în faţa contracandidaţilor săi pare o frecţie la un picior de lemn. După alegerile din vară harta judeţului s-a colorat în portocaliu-galben iar social democraţii pot spera la rezultate bune doar datorită a doi trei candidaţi din cei 9 pe care îi au. Vlădoiu nu senumără printre ei deoarce nici pesediştii nu îl mai vor. Decât foarte puţini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe