Constantin Pîrvu , neghina din grâul PSD

miercuri, 5 noiembrie 2008

Candidaţi care nu trebuie votaţi sub nicio formă !

Constantin Pîrvu , neghina din grâul PSD

„Ziarul de Vâlcea” este în actuala campanie electorală cea mai echilibrată publicaţie. Susţinem deschis câte trei candidaţi de la PNL, PSD şi PDL şi în acelaşi timp prezentăm periodic candidaţi ai PNG şi PRM pentru a ajuta electoratul să cunoască şi candidaţii formaţiunilor cu şanse minime să intre în Parlament.

Pentru a păstra echilibrul vom prezenta de la fiecare partid câte un candidat care nu merită să fie votat. În ediţia trecută am făcut publice date despre cel mai bătrân candidat la funcţia de deputat, Sorin Zamfirescu . Acesta a împlinit 66 de ani în luna octombrie şi este unul dintre migratorii politici de renume din Vâlcea şi beneficiarul unui concediu medical de lux ( 800 euro pe lună) care durează de doi ani.

Azi insistăm tot asupra lectoratului din Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre toată populaţia municipiului dar şi cea din Ocnele Mari, Băile Govora, Băile Olăneşti, Mihăeşti, Păuşeşti şi Vlădeşti. Avertizăm electoratul din aceste localităţi să fie atent ca nu cumva din greşeală să pună ştampila pe buletinul de vot de la Senat pe numele Constantin Pîrvu.

Individul este tipul oportunistului de profesie, demagog, speculant al situaţiilor de conjunctură. A obţinut sinecuri importante din poziţia de lider sindical lăudându-se mereu că aduce voturi importante PSD. Aşa a intrat în Consiliul Judeţean de mai multe ori, cu numele ascuns pe o listă.

Financiar a prosperat continuu dar a cotizat rar şi sume insignifiante la partid în comparaţie cu sacii de abni obţinuţi din prezenţa în fel de fel de comiţii şi comitete. Este orgolios, vanitos, umflat ca o gogoaşă. Liberalii şi democrat liberalii din Vâlcea trebuie să facă front comun pentru a stopa ascensiunea acestui dinozaur.

Ar fi păcat ca un băiat de caracter şi muncitor ca Laurenţiu Coca să nu ajungă senator, mai ales în sudul judeţului unde populaţia merită să aibă un senator social democrat şi în schimb să ajungă în Parlament acest fariseu de care munca nu se lipeşte de ani buni şi care câştigă enorm vorbind mult şi fără rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe