Zvetlana Preoteasa a participat la slujba de Sfântul Dimitrie din Dimuleşti

duminică, 26 octombrie 2008

Locuitorii comunei Mădulari au avut parte de o surpriză plăcută

Zvetlana Preoteasa a participat la slujba de Sfântul Dimitrie din Dimuleşti

La sfârşitul  săptămânii trecute ministrul secretar de stat Zvetlana Preoteasa a fost prezentă din nou în mai multe din comunele din zona de sud a Vâlcii, ocazie cu care locuitorii au înconjurat-o cu simpatie şi cu mulţumiri pentru fondurile pe care le-a direcţionat către şcolile din Laloşu, Suteşti, Mitrofani, Mădulari şi altele. Sâmbătă doamna ministru a asista la inaugurarea unei şcoli din comuna Laloşu .Cetăţenii s-au bucurat aflând că doamna Preoteasa candidează pentru postul de deputat în Colegiul Drăgăşani, fiind convinşi că-i va reprezenta cu cinste în Parlament.

Duminică cu ocazia marii sărbători creştine a Sfântului Dumitru, Zvetlana Preoteasa a dorit să fie din nou în mijlocul oamenilor la sfinţirea clopotniţei Bisericii din Dimuleşti-comuna Mădulari, lăcaş de cult care poartă hramul Mucenicului Dimitrie. Soţie de preot, doamna Preoteasa a arătat întotdeauna aplecare către partea spirituală a vieţii, către religie fiind recompensată pentru serviciile aduse Bisericii chiar de către Preafericitul Daniel . Alături de primarul Gheorghe Florescu, Zvetlana Preoteasa a asistat la slujba oficiată de-un sobor de preoţi.

În final, parohul din Dimuleşti a spus enoriaşilor: „Cu ajutorul multor binevoitori ai bisericii noastre, ai ortodoxiei am reuşit să înălţăm această clopotniţă. Ţin să mulţumesc, în mod special, doamnei Zveltana Preoteasa pentru sprijinul acordat”. La rândul său, doamna Preoteasa s-a adresat zecilor de cetăţeni prezenţi: „Sper să ajut cât de poate de mult comuna dumneavoastră, pentru că aveţi un primar destoinic, care ţine cu oamenii şi cu comunitatea. Ştim cu toţii că o comunitate există prin şcoală şi biserică… Atunci când şcoala se închide şi enoriaşii nu mai merg la biserică, se stinge lumina în comunitate.

Vă îndemn din suflet să colaboraţi cu profesorii de la şcoală, care au grijă de viitorul copiilor dumneavoastră, dar şi cu preotul, care ţine aprinsă lumina în sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră”. În final, primarul Florescu le-a transmis concetăţenilor: „Ziua de 26 octombrie este o zi de sărbătoare pentru comuna Mădulari, pentru că în mijlocul nostru este prezentă doamna Zvetlana Preoteasa, ministru secretar de stat şi candidat pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 30 noiembrie. Ne bucurăm să fie alături de noi şi sperăm că ne va sprijini şi-n continuare”.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe