“Ziarul de Vâlcea” susţine oameni şi nu liste, candidaţi şi nu partide

miercuri, 15 octombrie 2008

„Ziarul de Vâlcea” susţine oameni şi nu liste, candidaţi şi nu partide

Ca şi la alegerile locale din vară redacţia noastră susţine la alegerile Parlamentare ce vor avea loc în 30 noiembrie pe acei candidaţi care pot schimba în bine comunităţile din judeţul nostru. Nu avem partide preferate, nu avem interese personale. Dincolo de contractele publicitare electorale stau în primul rând convingerile noastre. Ne-am permis să–i selectăm pe cei cărora le facem campanie electorală, ne-am permis să refuzăm contracte importante tocmai pentru a rămâne fideli unui principiu pe care-l susţinem de la înfinţarea ziarului.

Acela ca fiecare judeţ să fie reprezentat în Parlament de oameni ai locului nu de paraşutaţi. Zilele trecute citeam într-un ziar un material despre un candidat. Disperat că nu are cum să-l lege pe candidat de judeţul nostru redactorul spunea că acesta a copilărit în nu ştiu ce comună din Vâlcea. Degeaba a copilărit dacă nu a stat alături de noi în aceşti ani. Şi Mircia Gutău a copilărit în nu ştiu ce localitate.

Râmnicenii l-au ales pentru că a trăit aici. Cei din localitatea sa natală probabil nu l-ar fi votat pentru că este plecat de prea mult timp de acolo, e desprins de problemele adevărate ale acelor oameni. Ca şi la alegerile locale susţinem deschis pe cei care îi propunem alegătorilor  şi ne asumăm răspunderea pentru meritele profesionale şi calităţile candidaţilor pe care îi recomandăm. Ne asumăm într-un fel răspunderea alături de ei pentru programele lor electorale şi pentru planurile lor. De aceea vă îndemnăm să votaţi, în funcţie de domicilul pe care îl aveţi, următorii candidaţi:

La SENAT :

Emilian Frâncu : candidat al PNL pentru funcţia de senator în Colegiul de Nord, zonă care cuprinde 40 de localităţi din Vâlcea printre care oraşele Brezoi, Călimăneşti şi Horezu.

Dorel Jurcan : candidat al PDL pentru funcţia de senator în zona Râmnicu Vâlcea, care mai cuprinde, pe lângă municipiu, localităţile Olăneşti, Păuşeşti, Vlădeşti, Băile Govora, Mihăeşti şi Ocnele Mari.

La Camera Deputaţilor

ION TUDOR : candidat al PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul Horezu. Colegiul cuprinde 17 localităţi din jurul oraşelor Horezu şi Băbeni.

Zvetlana Preoteasa : candidat al PNL în Colegiul Drăgăşani compus din cel de al doilea municipu al judeţului şi încă 18 comune.

Dan Mazilu : candidat al PSD la funcţia de deputat al Colegiului Bălceşti . Colegiul cuprinde oraşele Bălceşti şi Berbeşti şi încă 21 comune.

Cristian Buican : candidat al PNL la funcţia de deputat în Colegiul Brezoi. Colegiul este cel mai mare ca număr de populaţie dar şi ca întindere ( din Perişani până în Şirineasa). Cuprinde oraşele Brezoi şi Călimăneşti şi încă 21 de comune.

Aurel Vlădoiu: candidat al PSD la funcţia de deputat în Râmnicu Vâlcea Nord. Colegiul este cel mai mic ca număr de alegători şi cuprinde jumătatea de nord a municipiului, oraşul Olăneşti şi comunele Vlădeşti şi Păuşeşti Măglaşi.

Samuil Vîlcu : Candidat al PDL la funcţia de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud . Cuprinde jumătatea din sud a municipiului, oraşele Băile Govora, Ocnele Mari şi comuna Mihăeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe