Vâlcea se îmbracă în portocaliu

duminică, 26 octombrie 2008

PDL şi-a lansat candidaţii la Parlamentare!

Vâlcea se îmbracă în portocaliu

PDL Vâlcea a organizat duminică, 26 octombrie, o lansare fastuoasă a candidaţilor la parlamentare. Evenimentul a avut loc într-o Sală a Sporturilor din Râmnic neîncăpătoare.  Prezentarea candidaţilor a fost precedată de un spectacol de muzică populară. Primarul Mircia Gutău şi-a prezentat colegii de partid care candidează pentru cele şase locuri de deputat din Vâlcea şi trei de senator.

Gabriela Ene ( Colegiul Brezoi –deputat), Ion Tudor ( Colegiul Horezu- deputat), Samoil Vâlcu ( Colegiul Râmnic Sud – deputat), Sorin Zamfirescu ( Colegiul Râmnic Nord- deputat), Dumitru Stancu ( Colegiul Bălceşti- deputat), George Brânzan ( Colegiul Drăgăşani- deputat) , Dorel Jurcan ( Colegiul Râmnic- Senat), Ion Crăciunescu ( Colegiul Brezoi-Horezu – Senat) , Veronel Rădulescu ( Colegiu Drăgăşani- Bălceşti- Senat).

Dintre toţi cel mai echilibrat şi scurt discurs l-a avut Ion Tudor un candidat redutabil al PDL. Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca şi liderul naţional al PDL a ţinut un discurs mai lung în care a atacat dur politica dusă de PSD şi PNL şi a cerut alegătorilor vâlceni să nu dea nici un vot candidaţilor celor două formaţiuni politice.

Aplauze a strâns şi blonda de la Cotroceni, Elena Udrea, care candidează pentru un mandat sigur de deputat în centrul unui sector din Capitală controlat de PDL. Controversatul secretar executiv al PDL a ţinut obişnuitul discurs şablon în care spre final a făcut apel la Dumnezeu.

Şi-a făcut poze cu alegătorii, a dansat prin sală pe imnul partidului ( alături de candidaţii vâlceni şi de membrii fideli) şi a luat ca de obicei un copil în braţe pentru ca să poată fi fotografiată într-o ipostază ...maternă. PDL a fost ultimul dintre cele trei mari partide care şi-a lansat candidaţii în Vâlcea. A fost o demonstraţie de forţă a organizaţiei din Râmnic. Cât va cântări ea în ochii electoratului şi cât din popularitatea primarului de Râmnic se va transfera candidaţilor vom vedea peste o lună şi un pic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe