Un copil de 14 ani a bătut crunt o bătrână

duminică, 19 octombrie 2008

Un copil de 14 ani a bătut crunt o bătrână

Un băiat de 14 ani din comuna Cernişoara - Vâlcea a bătut crunt o bătrână de 84 de ani, fără nici un motiv. Vasilica Govoreanu îl luase pe băiat să muncească cu ziua la cules de mere. În prima zi de muncă, Vasile Niculicioiu s-a comportat exemplar, însă a doua zi minorul a luat-o la bătaie din senin pe femeie, cu o bâtă, după care a fugit de la locul faptei.

După ore bune de căutări, poliţiştii au reuşit să dea de făptaş, însă acesta nu a fost în stare să explice motivul pentru care a agresat-o pe bătrână. „Nu a existat nici un motiv pur şi simplu s-a dus şi a luat-o la bătaie. Nu poate explica cum de s-a întâmplat aşa ceva”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă în regiunea parietală stânga.

Vasile Niculiciou nu este la prima faptă de acest gen. În urmă cu câteva luni, el a bătut un bătrân pentru că nu îi dăduse din mâncare primită de pomană la biserică, iar victima a murit la spital. Procurorii au decis atunci cercetarea lui în stare de libertate, pentru lovituri cauzatoare de moarte, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. „În prezent, minorul este cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, urmând ca, în funcţie de probatoriu, să fie propusă soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu”, spune Diana Smărăndoiu.

În funcţie de numărul de zile de  spitalizare al bătrânei, Vasile ar putea fi acuzat de vătămare corporală gravă. Tânărul, care are numai două clase şi provine dintr-o familie numeroasă va fi dus la spital, pentru o expertiză psihiatrică. Poliţiştii vor să afle dacă tânărul avea discernământ în momentul în care a bătut-o pe bătrână.

                                                                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe