Steluţa Luca şi Luminiţa Dinu revin la naţională

miercuri, 1 octombrie 2008

Odată cu numirea lui Radu Voina în locul lui Tadici,

Steluţa Luca şi Luminiţa Dinu revin la naţională

Înainte de plecarea „tricolorelor” la Jocurile Olimpice de la Beijing, căpitanul naţionalei care a devenit vicecampioană mondială în Rusia, Steluţa Luca, a anunţat că renunţă la prima reprezentativă, invocând probleme medicale. După Olimpiadă, şi Luminiţa Dinu, unul dintre cei mai buni portari ai lumii, a anunţat acelaşi lucru.

Deşi cele două au invocat diferite motive care au dus la luarea acestor decizii, a fost clar că principala cauză fiind conflictul avut cu fostul selecţioner, Tadici. După derby-ul câştigat de Oltchim contra Rulmentului, Steluţa Luca şi Luminiţa Huţupan au anunţat că revin în echipa naţională de handbal a României Cele două componente ale lotului feminin îşi anunţaseră retragerea după Olimpiadă.

Cum selecţionata este condusă acum de Radu Voina, portarul şi interul au lăsat la o parte orice gând de retragere. "Nu mă retrag pentru că-mi este foarte greu să stau departe de teren şi de echipa naţională. I-am spus domnului Voina care este decizia mea şi aşa a procedat şi Steluţa Luca. Dacă voi rămâne gravidă până în decembrie, atunci nu voi participa la Campionatul European, dar eu cred că voi fi în teren. Avem o datorie morală, trebuie să demonstrăm că putem mai mult decât am arătat la Olimpiada din China", a spus Huţupan. "Voi reveni la naţională cu tot dragul. Îmi lipsea echipa naţională. Am discutat cu domnul Voina şi i-am spus care este decizia mea. Am vorbit cu dânsul şi după meciul de la Baia Mare şi după cel de astăzi şi mi-a făcut o foarte bună impresie. Sunt sigură că vom colabora foarte bine", a adăugat Steluţa Luca.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe