Sparle si Soparle

miercuri, 8 octombrie 2008

Sparle si Soparle

• Se pare că desemnarea lui Aurel Vlădoiu drept candidat la funcţia de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord a stricat unele calcule financiare ale lui Petre Tănăsoaica, controversatul patron al unui cotidian din Vâlcea. Acesta a dictat nişte articole deplorabile nu numai din punct de vedere jurnalistic, dar mai ales moral. Petre uită că în Vâlcea oamenii păstrează ziarele în colecţii.

Aşa că mulţi rămân uimiţi când citesc mizeriile dictate de el. Mizerii care au rolul de a-l murdări pe Aurel Vlădoiu pe care nu îl scoate din comunist şi ţucălar al Elenei Ceauşescu. Când ai aflat Petre că domnul Vlădoiu a fost comunist? Acum ? Oare atunci când a fost numit prefect nu ştiai? Reamintim că la două zile după ce Aurel Vlădoiu devenea prefect în locul lui Mircea Perpelea acelaşi Petre semna un editorial cu titulu “ Vlădoiu e un înger” în care trecea în revistă calităţile de om şi de politician al celui pe care îl înjură astăzi. Nu ne putem abţine să nu reluăm acest material. Îl vom publica în ediţia de luni pentru ca lumea să poată să judece cine este om şi cine este hienă!

• Gheorghe Staiu, primarul comunei Şuşani se zbate foarte mult pentru a obţine finanţări care să permită realizarea unor lucrări edilitare. Este unul dintre edilii care face constant naveta la Râmnic, Craiova şi Bucureşti şi care presează asupra demnitarilor pe care îi cunoaşte pentru a rezolva problemele comunităţii. Noi îi recunoaştem calităţile de bun organizator şi de om cu iniţiative!

• Îi recunoaştem calităţile şi lui Constantin Pîrvu, mult lăudat de un gazetar inconştient şi nedocumentat care chiar nu vede când cineva freacă menta de ani buni şi trăieşte pe munca altora. Candidatura lui Pârvu este una benefică. Doar aşa vor vedea cei din PSD cui i-au dat posturi nemeritate pe listele de consilieri judeţeni.

Ne pare rău doar că rezultatul său va fi oarecum influenţat în bine de campania dusă de Vlădoiu şi Remus Grigorescu, cei doi pesedişti care candidează la Camera Deputaţilor şi de a căror popularitate va beneficia şi Pârvu. Punem pariu că va obţine un scor mai bun în Colegiul lui Vlădoiu deşi organizaţiile PSD din Ostroveni sunt , pe hârtie, mai multe şi mai mari.

• Păcat că domnul Dumitru Persu nu candidează şi el la aceste nominale pentru a da piept cu electoratul.De ani buni a obţinut mandate şi funcţii doar pe spinarea colegilor şi sub sigla partidului. Ar fi fost interesant de văzut câte voturi poate strange de unul singur. Bani de campanie avea, pentru că este cel mai bogat pesedist din Vâlcea! Şi cel mai zgârcit în acelaşi timp!

• Toţi care merg pe mâna lui Petre pierd. Acum s-a convins de acest lucru şi Sorin Ghiţă. Domnule primar, Petre Tănăsoaica este cel care a sunat la Ion Câlea şi i-a cerut să convoace şedinţa de marţi seara. El spera să fie o marţi albă pentru el!

• Mihai Persu a înţeles demult că afacerile cu pesediştii sunt păguboase. Tocmai de aceea tânărul om de afaceri s-a asociat în ultima perioadă cu un pedelist şi un liberal. Stoica şi Scarlat sunt însă necruţători în afaceri. Atenţie domnule nepot de mare grangur, să nu pierzi şi mărunţişul pe care ţi-l dă domnul Tărăşenie! Bufniţele nu sunt niciodată ceea ce par a fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe