Sparle si soparle

duminică, 5 octombrie 2008

Sparle si soparle

• Primarul din Berbeşti se îndepărtează în fiecare zi de cei care l-au susţinut în campania electorală dar şi de cei care l-au votat. Liberalii sunt înjuraţi din cauza măsurilor nepopulare luate de Vintilă Chelcea, cel care promitea atâtea dar care dovedeşte doar că a vrut să ajungp primar pentru a fi şi el o dată în viaţă primar. 

Drumurile arată sub orice critică, apa este pe cale de a se scumpi din cauza unor manevre administrative, gardurile au fost mâzgălite cu vaselină la ordinul său şi copii şi-au stricat hainele, primăria a încheiat un contract păgubos şi inutil de achiziţie a unor telefoane mobile de serviciu iar primarul a dosit prin sertare dosarele vechii administraţii cele pe care altădată le critica. Se pare că vicele l-a învăţat drumul spre caşcaval. Păcat de eforturile lui Emilian Frâncu şi ale tânărului Cristi Iliescu cel care făcea naveta din Râmnic în Berbeşti în timpul campaniei electorale!

• Traian Dobrinescu este autorul unei noi licitaţii prin care firma de casă a directorului liberal a ajuns iar la caşcavalul public.

• Nu l-am uitat pe domnul Voica, nici pe tovarăşul Voinea de la UTC ( ăsta da lepădătură migratoare!) şi nici pe primarul Ion Dobre din Dăeşti. Pentru toţi vom face loc în ziar în ediţiile următoare.

• După executarea lui Vlădoiu judeţul poate pierde şi pe ceilalţi doi parlamentari care au făcut ceva pentru Vâlcea. Dorel Jurcan este acum legat de Emilian Frâncu. Dacă unul dintre ei pierde colegiul îl pierde şi celălalt. Jurcan trebuie neaparat să obţină un număr de voturi mai mare decât Crăciunescu. 

Frâncu va obţine cel mai bun scor în colegiul său şi cel mai bun scor dintre cei trei candidaţi liberali. Dar dacă Jurcan nu ia mai multe voturi decât Crăciunescu deputatul liberal şi senatorul democrat liberal vor pierde mandatele. Atenţie mare!

• PDL poate avea un candidat surpriză pentru Senat, în sudul Judeţului.

• Unii primari din PSD ne-au povestit despre execuţia de sâmbătă! Îl felicităm pe domnul Coca pentru că a reuşit să înveţe de la ţărănişti exact metodele eficiente şi neortodoxe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe