Sparle si Soparle

miercuri, 1 octombrie 2008

Sparle si Soparle

• Nişte anonimi, se pare că oameni din anturajul unui candidat la parlamentare, au trimis tuturor redacţiilor din Vâlcea un mail ( bineînţeles expediat de pe o adresă fantomă) prin care încearcă să acrediteze ideea că Nicu Trandafir, colaborator al „ Ziarului de Vâlcea” ar umbla printr-un colegiu din sudul judeţului cu autoturismul unei firme private şi ar face campanie electorală unui candidat .

Această acţiune de diversiune pare a fi opera echipei fostului şef SIE, Cătălin Harnagea. O diversiune ridicolă şi fără efect. Pozele în care este înfăţişat un bărbat în şort şi pulover nu au legătură cu redactorul nostru. Cel din poză seamănă, dar nu putem garanta că este el, cu un un gazetar sportiv de la un săptămânal de sport. Dar chiar dacă ar fi fost Nicu Trandafir nu vedem care este problema ?

Ce credeţi că îi interesează mai mult pe oameni, că un jurnalist merge cu autoturismul unei firme private sau că un fost şef SIE împarte mii de euro pe la primarii din colegiul Bălceşti şi că se plimbă pe lângă microbuzele şcolare minţind primarii că acestea au fost distribuite consiliilor locale la intervenţia sa ?

• Emil Catronoiu, cel care şi-a bătut joc de mai mulţi foşti salariaţi ai săi cărora nu le-a plătit dările către stat deşi a operat reţinerile pe statele de plată încearcă să facă noi victime. Individul a fost remarcat la un târg de joburi. Atragem atenţia vâlcenilor să nu se lase păcăliţi şi să nu se angajeze la vreauna din firmele acestui ipochimen pentru că riscă să aibă salarii de mizerie, să nu îşi primească salariile la timp, să fie obligaţi să lucreze multe ore peste program neplătite şi să se trezească şi fără pensie pentru perioada lucrată, fără drept la ajutor de şomaj şi fără asigurare de sănătate.

• Deputatul PSD Aurel Vlădoiu are o situaţie incertă. Sabotat de unii colegi de partid care încearcă să încurajeze trimiterea unui paraşutat în Colegiul Senatorial din Sud, cel mai activ parlamentar social democrat nu poate accepta, deocamdată oferta celor din PDL de a candida pentru portocalii în Colegiul Bălceşti ( la Camera Deputaţilor) sau în colegiul Breoi plus Horezu pentru Senat.

• Petre dictează editoriale din autoturismul de lux luat după campaniile reuşite din vară. Dictează în favoarea unui prieten, potenţial client, căruia i-a cerut 20.000. De euro. Pentru a-i face campanie. Unde? Păi în Colegiul Brezoi. Adică în exact acelaşi loc şi pentru acelaşi post  la care îi face, cu contract sau la negru, campanie lui Cristi Buican. Liberalul care va şi câştiga funcţia de deputat oferindu-i posibiliatea lui Petre să se laude cu eficienţa sa.

În primul rând nicăieri în lume nu este moral să faci campanie în acelaşi timp la doi oameni din partide diferite care candidează pe acelaşi post. În SUA nici nu este posibil pentru că eşti obligat să scrii pe manşeta ziarului orientarea publicaţiei. Trecând peste asta dacă Doru Tărăşenie ţi-a fost prieten nu e moral să îi ceri bani ştiind că acesta va pierde oricum şi mai ales nu poţi cere sume astronomice. Fii lacom Petre că de fapt ne faci şi nouă un bine. Vede lumea cât de rentabili suntem noi la un preţ mult mai mic în care includem şi ziarele distribuite. Şi încă ceva Petre, noi ne achităm mereu TVA-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe