Sorin Ghiţă are prima şansă

luni, 6 octombrie 2008

Sorin Ghiţă are prima şansă

Cu toată părerea de rău pentru modul în care s-a procedat cu el noi credem că Aurel Vlădoiu nu mai are şanse să rămână candidat nici măcar în Râmnic. Capii haitei de hiene sunt prea grăbiţi şi înverşunaţi să-l termine de tot. Cât îi va costa această manevră vom vedea pentru că pe lumea asta totul se plăteşte. Vom fi de faţă la achitarea notei aşa cum am fost şi la altele. Important este că şi în aceste condiţii PSD are un candidat bun în Râmnic Nord.

Probabil Vasile Bleotu şi Dan Mazilu cred că Sorin Ghiţă este mai slab decât Aurel Vlădoiu. Numai că lumea trebuie să aleagă în acest colegiu acum între un liberal care pleacă cu şansa a treia, deoarece are colegi de ai săi mult mai bine ancoraţi în colegiile în care candidează şi apoi pentru că liberalii nu stau chiar bine în municipiu, între un pedelist cu mari probleme, nominalizarea lui Sorin Zamfirescu, un oportunist migrator fiind o mare greşeală şi... Sorin Ghiţă.

Iar candidatul PSD este primar în Vlădeşti şi populaţia de aici  aproape sută la sută ( cei din partid cu el pentru că-l susţin iar adversarii pentru că visează la alte alegeri de primar), este cunoscut în Păuşeşti Măglaşi şi Olăneşti, localităţi care au organizaţii PSD bune şi a căror populaţie votează tot în Râmnic Nord iar în municipu candidatul social democrat are sute de foşti colegi de serviciu şi subalterni care îl apreciază. Sorin Ghiţă nu trebuie neglijat mai ales că probabil şi pedeliştii care nu îl vor pe Zamfirescu îi vor da voturile tot lui Ghiţă iar omul este deja într-o campanie susţinută de mediatizare devenind un abonat al posturilor TV locale. Nu ştim dacă va ajunge deputat, pentru că sistemul de distribuire a mandatelor seamănă cu ruleta rusească dar cu siguranţă va obţine un scor bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe