Primarul din Roşiile, “rupt de beatÔÇ£ la o inaugurare de drum

duminică, 5 octombrie 2008

Primarul din Roşiile, „rupt de beat“ la o inaugurare de drum


• Edilul Ştefan Marinescu a fost condus acasă de soţia sa

Joi, 2 octombrie, în comuna Roşiile, a fost inaugurat noul drum ce uneşte localităţile Romaneşti, Păsăreni şi Cherăşti Deal. Finanţată prin programul SAPARD, asfaltarea pe o distanţă de şase km, a depăşit 250 000 RON. La eveniment au participat atât membri importanţi PNL, cât şi PSD. Emilian Frâncu, Ion Cîlea, Cătălin Harnagea, Dan Mazilu, staff-urile lor de campanie şi primari comunali din partea celor două partide s-au ciocnit în orgolii. Dacă liderul liberal a preferat să vorbească despre realizările Guvernului Tăriceanu şi despre fondurile allocate dezvoltării infrastructurii ci  Ion Cîlea a ţinut să-şi bazeze discursul pe implicarea Partidului Social Democrat, dar a şi mulţumit, din nou, tuturor celor care l-au votat.

Edilul comunei, Ştefan Marinescu, a reuşit să stârnească hohote de râs când s-a prezentat beat la inaugurarea noului drum. Primarul i-a atribuit, printre bâlbe, titlul de „consilier judeţean” preşedintelui Ion Cîlea, a vrut să înmâneze telefonul în loc de microfon şi a mulţumit „slujbei” în loc să mulţumească preoţilor pentru sfinţirea lucrării. În cele din urmă primarul a fost obligat să renunţe să mai vorbească de către Emilian Frâncu care i-a luat cuvântul edilului. Ştefan Marinescu a fost condus la domiciliu de soţia sa.

Chiar şi liderul social democrat, Ion Cîlea, l-a scuzat pe primarul liberal, încercând să explice participanţilor la eveniment că edilul era, probabil, emoţionat şi recunoscându-i acestuia meritele în finalizarea lucrărilor. Două-trei ore mai târziu, primarul a explicat că suferise o cădere de calciu. Edilul se bucură de popularitate în zonă şi acum este presat şi de către PSD şi de către PNL să acorde un ajutor candidaţilor la parlamentare. Dan Mazilu şi Cătălin Harnagea se luptă pentru mandatul de deputat al Colegiul Bălceşti.

Joi ei au stat, pentru prima dată unul lângă altul. Populaţia din zonă nu are decât de câştigat din acest duel în care s e confruntă doi oameni cu staf numeros şi specializat şi cu o bună susţinere financiară. Pesedistul însă cheltuieşte banii săi în timp ce liberalul, fost şef al Serviciilor de Informaţii Externe, beneficiază de puternice sponsorizări ale unor afacerişti din Capitală. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe