Nevazatorii au marsaluit de Ziua Bastonului Alb

miercuri, 15 octombrie 2008

Nevazatorii au marsaluit de Ziua Bastonului Alb

Peste 100 de nevazatori au sarbatorit miercuri, înca de la primele ore ale diminetii, Ziua Bastonului Alb, pe strazile Râmnicului, prin organizarea unui mars, însotiti de jandarmi vâlceni. O  delegatie condusa de Vasile Sumulete, presedintele Asociatiei Judetene a Nevazatorilor a participat la o masa rotunda la Primaria municipiului Rm. Vâlcea cu viceprimarul Romeo Radulescu.

“Vrem sa punctam câteva probleme cu care ne confruntam noi, nevazatorii din judetul Vâlcea si pentru care cautam rezolvarea lor. Acestea sunt cresterea numarului de semafoare cu avertizare sonora, reparatii la acoperisul în care functioneaza sediul Asociatiei Nevazatorilor Vâlcea, montarea de covoare tactile indicatoare de directie pe principalele artere de circulatie din municipiu si posibilitatea de accesare a unor fonduri din bugetul local al Râmnicului în conditiile în care aceasta asociatie a fost recunoscuta, prin hotarâre de guvern, drept asociatie de utilitate publica”, a declarat Vasile Sumulete, presedintele Asociatiei Judetene a Nevazatorilor.

“În cursul anului viitor, avem în vedere realizarea unui program complex, cu finantare europeana, de modernizare a întregului sistem de semaforizare din municipiu. Nici  celelalte probleme nu vor fii date la o parte, ne vom ocupa pentru rezolvarea lor, în limita posibilitatilor, în cel mai scurt timp”, a declarat viceprimarul Râmnicului, Romeo Radulescu.

“Dintre toate institutiile Primaria Râmnicului este cea care a oferit cel mai mare sprijin si a dovedit cea mai mare disponibilitate pentru dialog cu nevazatorii vâlceni”, a mai specificat Vasile Sumulete.

Nevazatorii vâlceni au pichetat si Prefectura Vâlcea, unde au avut o întâlnire cu subprefectul de Vâlcea, Catalin Nadolu, care le-a ascultat doleantele. La sediul Asociatiei Judetene a Nevazatorilor fiecare nevazator a primit câte un pachet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe