Emilian Francu sprijină sportul şcolar în Ţara Loviştei

luni, 6 octombrie 2008

Emilian Francu sprijină sportul şcolar în Ţara Loviştei

140 de elevi de la şcolile din Ţara Loviştei s-au întâlnit vineri, 3 octombrie, într-o importantă competiţie sportivă la Câineni. Elevii s-au întrecut la fotbal, tenis de masă, şah şi sărituri în lungime. Micii sportivi au fost premiaţi de Direcţia Judeţeană de Sport, iar deputatul liberal Emilian Frâncu a dăruit tricouri tuturor participanţilor. Cu această ocazie liderul liberal a aflat şi despre câteva dintre problemele şcolii din Grebleşti şi a promis sprijin pentru rezolvarea lor. Emilian Frâncu a promis că va găsi soluţii pentru asfaltarea străzii care duce spre şcoală şi pentru acoperirea cu bitum a terenului de sport.
 
Un nou centru APIA la Horezu
 
La Horezu s-a inaugurat ieri (vineri, 3 octombrie) noul centru APIA. Deputatul Emilian Francu a participat la deschiderea noului centru. Emilian Frâncu a ţinut să sublinieze importanţa activităţii agenţiei precum şi a programelor derulate prin aceasta şi i-a asigurat pe locuitorii din zonă de sprijinul său pentru dezvoltarea agriculturii. Centrul modern de la  Horezu va ajuta mult la eficientizarea activităţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.
 
La Vâlcea, PNL şi PNŢ-CD colaborează bine

Cu toate problemele existente la Centru, în judeţul Vâlcea colaborarea dintre PNL şi PNŢ-CD este foarte bună. Acest lucru a fost evident şi la întâlnirea de la Popeşti, de joi, 2 octombrie. Deputatul Emilian Frâncu a afirmat că la Popeşti s-a realizat un pas important în dezvoltarea relaţiilor politice dintre cele două partide. Alături de Emilian Francu a fost şi Cătălin Harnagea, candidatul PNL pe Colegiul Bălceşti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe