Deputatul Becşenescu are nevoie de directori marionetă

miercuri, 29 octombrie 2008

Când promovezi neprofesionişti rişti să dai faliment!

Deputatul Becşenescu are nevoie de directori marionetă

Nicu Trandafir

Cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei am primit prin poştă o scrisoare. De obicei nu luăm în seamă anonimele dar în cazul de faţă este lesne de înteles că persoanele lezate de practicile deputatului migrator Dumitru Becşenescu nu puteau să semneze. Am făcut câteva verificări succinte care au confirmat parţial cele relatate în scrisoarea care o publicăm mai jos şi alături de care se afla o copie a unui mail trimis de Becşenescu personalului din firma în care a ajuns acţionar minoritar.

Ştim că într-o firmă privată patronul promovează pe cine vrea. Dacă promovările sunt eficiente nu mai contează studiile. Dar dacă persoana promovată nu este decât o marionetă, care pe deasupra nu se bucură de respectul subalternilor treaba începe să scârţâie. Cât de tare? Vom vedea după ce Becşenescu nu va mai fi deputat şi după ce ARR, Poliţia şi CJ vor respecta decizia instanţei de scoatere a Antares de pe traseul Drăgăşani-Băbeni- Râmnicu Vâlcea!

„ Domnilor jurnalişti

Dorim să vă aducem la cunoştiinţă un fapt incredibil dar adevărat care se petrece la firma Antares Transport.
Ne-a fost comunicată de către patronul Dumitru Becşenescu  informarea că, Ţăpuş Cristina a fost numită directoare economică.

Aceasta are vârsta de 54 ani, este studentă la „Constantin Brâncoveanu” în anul III. Nu a absolvit nici o facultate care să-i permită ocuparea unor funcţii de conducere, dar în decursul anilor a efectuat înregistrări contabile pe placul patronului şi acesta a vrut să o recompenseze pentru serviciile aduse.

    Aceasta semnează documentele către diferite instituţii şi firme cu  titlul de economistă Ţăpuş Cristina, ceea ce reprezintă un fals grosolan.

    De când studenţii trecuţi de 50 de ani pot fi consideraţi absolvenţi cu diplomă a unei facultăţi şi pot ocupa funcţii de conducere economică?

    Noi suntem economiste cu facultate de Contabilitate absolvită, lucrăm în grupul Antares de câţiva ani şi este ilegal ca această funcţie să fie ocupată de o persoană care nu are acest drept.

    Deasemenea soţul d-nei Ţăpuş este şef de serviciu resurse umane în Antares Transport iar aceasta s-a lăudat că are pile la ITM şi nu controlează nimeni diplomele de angajare pentru că sunt ţinute la firmă nu la ITM.

    Vă mulţumim!

Economiste conduse de o contabilă cu liceu

Dragi colegi,

Vă informăm că începând cu data de 22.09.2008, doamna Cristina Ţăpuş ocupă funcţia de Director Economic al Antares Transport.

Această nouă provocare vine a o recunoaştere a activităţii de până acum în Antares pe care doamna Ţăpuş a desfăşurat-o cu multă seriozitate şi responsabilitate.Îi mulţumesc pe această cale şi îi doresc mult succes!

Dumitru Becşenescu – President of Antares Group
Roamni, Bucharest 3414, 61 Unirii Bvd.
tel: 040350809401, 0403014127291

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe