Deputatatul Aurel Vlădoiu renunţă la candidatură

miercuri, 22 octombrie 2008

Datorită vârstei înaintate şi oboselii există această posibilitate:

Deputatatul Aurel Vlădoiu renunţă la candidatură

• Pesedistii vor fi pusi în fata faptului împlinit • Aceasta va fi o palma data de domnul deputat conducerii centrale si locale a PSD
Rocada pe listele PSD Vâlcea. Conducerea a facut din nou schimbari spectaculoasa dupa retragerea candidatului  Marian Sârbu.  Realizând ca nu are prea multe sanse de câstig, fostul ministrul al Muncii a decis sa candideze într-un colegiu din judetul Vaslui. Locul lasat liber de acesta îi revine lui Aurel Vladoiu, cel care a decis initial ca doreste sa candideze  pe acest colegiu. Interventia lui Sârbu în schema i-a determinat însa pe social democrati sa îl mute dintr-un colegiu în altul pe Vladoiu, chiar daca acesta s-a opus.

După ultima modificare propusă de pesedişti Aurel Vladoiu se va confrunta pe Colegiul Horezu chiar cu fostul preşedinte al organizaţiei municipale PSD, Ion Tudor, care acum va reprezenta PDL. Totuşi, deţinem informaţii că Vlădoiu intenţionează să se retragă pe ultima sută de metri datorită vârstei înaintate şi oboselii. Acesta va fi şi un „protest“ al deputatului Aurel Vlădoiu faţă de modul execrabil în care s-a comportat cu el conducerea centrală a partidului, reprezentată de Mircea Geoană şi Miron Mitrea, dar şi cea locală reprezentată de Ion Cîlea şi Dumitru Persu.

Pesediştii vor fi puşi în faţa faptului împlinit.  O alta schimbare pe care social democraţii au facut-o a fost introducerea pe liste a primarului de la Vlădeşti, Sorin Ghita, cel care fusese propus  iniţial. Jocurile de culise l-au scos în cele din urma din competitie. Acum, Ghita revine în lupta pentru Parlament si va candida pe Colegiul Rm Vâlcea Nord. Se pare ca de aceasta data lista întocmita de PSD este una definitiva, conduecrea partidului declarând ca în acest moment partidul este pregătit pentru bătălia electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe