Cristi Buican, un politician apropiat de comuna Şirineasa

miercuri, 8 octombrie 2008

Cristi Buican, un politician apropiat de comuna Şirineasa

Cristian Buican, candidatul PNL la Camera Deputaţilor în Colegiul Uninominal Nord este persoana de care locuitorii şi conducerea administrativă a comunei Şirineasa au de spus numai vorbe bune la adresa sa. Buican a fost întotdeauna aproape de nevoile localităţii şi a avut un aport considerabil la implementarea proiectelor de dezvoltare rurală ale administraţiei locale.
Primarul comunei Şirineasa, Dan Cătălin Săraru, unul dintre edilii vâlceni aflat la al treilea mandat este o persoană consecventă doctrinei liberale şi membru al PNL din anul 1993, acesta fiind singurul partid politic din care a făcut parte.

Săraru este de părere că Şirineasa are nevoie de un deputat activ care să îi reprezinte interesele în Parlamentul României şi care să sprijine dezvoltarea proiectelor de dezvoltarea a infrastructurii din localitate: „Îl cunosc pe Cristi Buican de foarte mult timp şi pot să spun cu sinceritate că locuitorii din Şirineasa au nevoie de politicieni de calibrul lui Buican, serioşi, energici, mereu aproape de oameni. Acesta a fost politicianul care a mers personal, de mai multe ori, la Bucureşti pentru a susţine proiectul de canalizare şi epurare a apei menajere din comună, ne-a sprijinit cu cofinanţarea la acest proiect în mandatul său de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, a contribuit decisiv la definitivarea asfaltării drumului comunal DC Şirineasa-Slăviteşti şi la primirea de fonduri pentru toate instituţiile de învăţământ din localitate.

Sunt convins că din postura de deputat, Cristian Buican ne va sprijini atât în promovarea proiectului pentru construirea unei baze sportive în localitate şi în implementarea proiectului pe PNDR în valoare de 2,5 milioane euro cât şi în ajutorarea materială a instituţiilor şcolare, a dispensarului şi a bisericilor din Şirineasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe