Coca Laurenţiu conduce detaşat în sondaje

miercuri, 29 octombrie 2008

PSD va avea în sfârşit un Senator adevărat !

Coca Laurenţiu conduce detaşat în sondaje

Laurenţiu Coca este unul dintre cei mai vechi pesedişti vâlceni. Din 1996 este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi s-a implicat în fiecare bătălie electorală locală, parlamentară, prezidenţială sau parţială ajutând considerabil candidaţii social democraţi. Cunoaşte fiecare din cele 43 de localităţi situate în jurul Drăgăşaniului şi Bălceştiului. S-a născut în octombrie 1960, a absolvit Colegiul Alexandru Lahovari şi cu excepţia perioadei în care a fost student al Facultăţii de Mine din Petroşani şi a celei în care a urmat (1990) Şcoala Naţională de Antrenori a trăit şi muncit numai în Vâlcea. 

A fost component al echipei de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea şi al formaţiei Jiul Petroşani. A antrenat mai multe formaţii de fotbal din diviziile B,C şi D. Laurenţiu Coca este îndrăgit şi simpatizat de majoritatea oamenilor de fotbal dar şi de primarii din Colegiul în care candidează. Nu a a lergat niciodată după funcţii şi nu a dorit să candideze pentru Consiliul Judeţean deşi putea solicita lesne un loc eligibil şi la alegerile din acest an dar şi la cele de acum patru sau opt ani.

A preferat mereu să îi ajute pe alţii. A făcut campanie profesionistă pentru mulţi primari PSD. Este un om simplu, direct deschis, exact genul de politician care place şi tinerilor dar şi persoanelor mai în vârstă. PSD a luat o decizie corectă când l-a desemnat să candideze într-o zonă în care stătea foarte bine partidul. Laurenţiu Coca va maximiza rezultatele şi va obţine un scor mai bun decât oricare dintre candidaţi.

Meritul liderilor judeţeni este că nu au cedat acest colegiu vreunui paraşutat care ar fi compromis cu siguranţă rezultatul final. La 48 de ani, în plină maturitate politică, fostul fotbalist şi inginer miner va deveni cel mai bun senator pe care l-au avut social democraţii în Vâlcea.  Perseverenţi ideii de a suţine profesionişti   îl vom suţine în campania electorală pe vicepreşedintele PSD conştienţi fiind că este cel mai bun dintre cei care candidează în acest Colegiu şi că va reprezenta cu cinste populaţia din sudul judeţului în Senatul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe