Circa 2.000 miliarde lei doar pentru... deszapezirea drumurilor din Vâlcea

miercuri, 22 octombrie 2008

• Contract semnat pe o perioada de opt luni

Circa 2.000 miliarde lei doar pentru... deszapezirea drumurilor din Vâlcea

• spre exemplu, cu acesti bani, se puteau asfalta si repara toate drumurile din judetul Vâlcea

În cursul saptamânii trecute, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova a finalizat perioada de evaluare a ofertelor de licitatie depuse pentru „Acordul cadru pentru lucrari si servicii de întretinere multianuala iarna-vara 2008 – 2009”. În cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova au fost solicitate oferte pentru patru loturi, printre care si Lotul 3 - Sectia de Drumuri si Poduri Râmnicu Vâlcea.

În urma analizei ofertelor, deschise în data de 22 septembrie 2008, au fost declarati câstigatori, pentru Lotul 3, urmatorii ofertanti: asocierea SC Colas Drumuri SRL - SC Compania - Romprest Service SA - SC Romprest Security SRL - SC Policolor Exim SRL - SC Vectra Service SRL, cu incredibila suma de circa 200 milioane lei (peste 2.000 miliarde lei vechi). Cu acesti bani, se puteau asfalta si repara toate drumurile din judetul Vâlcea.

Cei de la SDN Vâlcea spun ca procedura de atribuire aplicata a fost licitatia deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Contractul urmeaza sa fie semnat în perioada urmatoare, conform prevederilor legale. În baza contractelor încheiate, antreprenorii vor executa marcaje, lucrari de întretinere a drumurilor, asigurând în acelasi timp servicii de paza, servicii de curatenie precum si servicii de deszapezire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe