Candidatul Ilie Fârtat îşi sărută fina ca pe o amantă

duminică, 19 octombrie 2008

Candidatul Ilie Fârtat îşi sărută fina ca pe o amantă

• Ziaristul liberal şi un anume Coveianu, daţi în judecată • Secătura din Secături distribuie o fiţuică mizerabilă • Naşul - candidat liberal se iubeşte cu fina?

Ilie Fârtat, candidatul PNL, a dat startul campaniei murdare în colegiul Horezu. „Blajinul “ Fârtat i-a comandat unui ziarist de casă al PNL „să-l facă zob “ pe contracandidatul său direct, Ion Tudor – PDL. Jurnalistul a editat o aşa-zisă gazetă cu „Horezu“ în denumire şi a turnat cu nămol peste familia Tudor.

Numai o minte bolnavă a putut să scornească atâtea minciuni şi mizerii pe centimetru pătrat de hârtie tipografică. Pentru zecile de calomnii şi insulte din mizerabila fiţuică, ziaristul, firma editoare şi un „mapeţ“ pe numele lui Coveianu (din anturajul omului de afaceri, Nicolae Minea) s-au făcut mai multe plângeri penale şi a fost deschisă o acţiune pe civil în instanţă pentru despăgubiri morale, în valoare de un milion lei noi (10 miliarde de lei vechi).

Mai mulţi membri PNL din zona Horezu s-au ocupat de răspândirea mizerabilei hârtii. Acestora li s-a alăturat şi o faţă bisericească imorală,  preotul (de fapt popa) Victor Mureşan de la parohia Secături din localitatea Costeşti, care s-a ocupat personal de distribuirea ziarelor respective şi care striga ca din gură de şarpe cuvinte vulgare la adresa lui Ion Tudor. „Ziarul de Vâlcea“ a trimis deja o adresă la Episcopia Râmnicului, prin care solicităm sancţionarea deîndată a preotului implicat în campania electorală.

De altfel, şi preotul  a  fost dat in judecată. Prieten la cataramă cu liberalul candidat Ilie Fârtat (cel mai slab candidat din punct de vedere al pregătirii profesionale), popa din Secături a oficiat în urmă cu câţiva ani o cununie religioasă, care l-a avut ca naş pe actualul „catindat“. Căsnicia respectivă se pare că s-a stins în aceeaşi zi deoarece naşul nu s-a putut abţine şi şi-a sărutat cu foc fina, ca pe o amanta, chiar în biserică. Gurile rele susţin că Ilie Fârtat chiar avea o legătură mai specială cu fina de ceva vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe