Barul Blue Ice din Ostroveni a fost distrus de o haimana recidivistă

duminică, 26 octombrie 2008

Barul Blue Ice din Ostroveni a fost distrus de o haimana recidivistă

Vineri, 24 octombrie, la orele 23.30, una dintre haimanalele Râmnicului a reuşit să distrugă un mic bar din carierul Ostroveni. Romeo Vlăduca este cunoscut de poliţişti ca un infractor scandalagiu. La 26 de ani este recidivist şi pe numele său se întocmesc mereu dosare penale. Anul acesta a fost protagonistul a două scandaluri în Disco Club Enigma. Vineri seara omul s-a pus cu bâta pe tot ce se afla în barul Blue Ice, situat la parterul blocului A 11/I de pe Bulevardul Tineretului. A reuşit să îngrozească clienţii care au fugit afară.

A distrus trei slot machines în valoare de mai multe zeci de mii de euro, vaze cu flori, mese, a spart geamurile frigiderelor şi mai multe zeci de sticle cu băuturi după care a pleca nonşalant. Echipajul de poliţie nu l-a mai găsit deşi a sosit foarte repede. Agentul şef Constantin Mitrache, cel care se ocupă de întocmirea dosarului, ne-a spus că evaluarea exactă a pagubelor se va face luni. Barul aparţine SORPROD SRL societate al cărei admnistrator, Florinel Drăguşinoiu, ne-a declarat că este îngrozit. „ Am venit imediat ce m-a anunţat barmana.

Nu mi-a venit să cred când am văzut totul distrus, am credite, am muncit mult ca să amenajez un bar mic de cartier, mesele pe care le-a distrus erau noi, abia le pusesem de câteva zile. Cred că dacă îl mai găseam aici îl omoram. Eram un pachet de nervi. Omul ăsta nu face nimc toată ziua, am înţeles că este eliberat condiţionat, nu ştiu de ce nu îl ţin ăştia la închisoare, de ceală în libertate specimene care fac doar rău societăţii.” Romeo Vlăduca se va alege cu un nou dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi distrugeri de bunuri materiale.

Mai mult ca sigur că patronul barului nu va avea de unde să îşi recupereze paguba. Nu este singurul din această situaţie iar Romeo nu este din păcate decât unul din miile de golani care distrug fără să plătească. Poate tocami de aceea nu ar fi rău ca legislaţia să fie modificată iar un astfel de derbedeu să fie trimis în închisoare şi acolo pus să muncească pentru a plăti daunele provocate. Se apropie iarna şi haimanalele vor intra la pârnaie unde au apă caldă şi rece, căldură, pat şi mâncare plătite de contribuabili care se chinuie zi de zi cu facturile. Este un sistem ilogic ca cel care munceşte să hrănească pe gratis pe cel care distruge.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe