Zvetlana Preoteasa a donat 630 de ghiozdane elevilor de clasa I-a

miercuri, 10 septembrie 2008

 Zvetlana Preoteasa a donat 630 de ghiozdane elevilor de clasa I-a

 Zvetlana Preoteasa, ministrul secretar de stat pentru Învăţământ preuniversitar s-a gândit să facă o surpriză familiilor care au copii în clasa I-a şi care domiciliază în sudul judeţului.  O surpriză plăcută pentru că fiecare „ boboc“  din 18 localităţi vâlcene a primit cadou de la doamna ministru un ghiozdan echipat cu rechizite. În cursul zilei de miercuri Zvetlana Preoteasa a trimis prin consilierii săi Gabriele Albu şi Adrian  Chirpereanu 630 de ghiozdane în Vâlcea. 

Au fost distribuite elevilor, în prezenţa învăţătorilor şi părinţilor 240 de ghiozdane în Drăgăşani ( 90 pentru elevii Şcolii Generale N. Bălcescu şi 150 pentru elevii Şcolii Generale Tudor Vladimirescu. Au mai primit ghiozdane 18 copii din comuna Drăgoeşti şi 31 de copii din comuna Olanu. Joi şi vineri distribuţia ghiozdanelor va continua în localităţile Ioneşti, Scundu, Orleşti, Suteşti, Amărăşti, Glăvile, Pesceana, Voiceşti, Ştefăneşti, Lungeşti, Mitrofani, Guşoeni, Şuşani, Mădulari.

Mulţi dintre părinţi i-au mulţumit  Zvetlanei Preoteasa, prin intermediul nostru şi al colegilor de la alte cinci publicaţii vâlcene care suţin mediatic iniţiativele ministrului liberal, pentru grija arătată copiilor. (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe