Şpârle şi şopârle

luni, 22 septembrie 2008

 Şpârle şi şopârle

• Nepotul unui parlamentar vâlcean foarte bogat este locatarul unui...Centru de Plasament. Parlamentarul este cunoscut ca un individ lisit de scrupule aşa că nu ne miră faptul că nu şi-a ajutat nepotul.

• Sute de posturi din învăţământul vîlcean sunt ocupate de suplinitori. Unii predau de peste 10 ani fără a fi titularizaţi. În fiecare toamnă începe o ţigăneală. Oamenii aleargă cu plocoane sau cu intervenţii pentru a-şi păstra locul de muncă. Titularizările se fac foarte greu, probabil sunt singurele examene adevărate din România, mulţi nu se prezintă la ele de frică că vor obţine o notă sub 5 şi nu vor mai putea preda.

Iar Inspectoratul este dur, ca şi altele din ţară, pentru că marea masă a suplinitorilor poate fi manevrată mereu politic sau...economic. Nu-i aşa domnule Smeureanu? Vom detalia subiectul în curând.

• Deputatul liberal Emilian Frâncu este mai nou şantajat „ la vedere” prin editoriale în care i se spune pe faţă că a fost băiat bun cât a cotizat iar acum este murdărit pentru că refuză să plătească. I se face şi un calcul al cheltuielilor pe care le are un ziar. Petre exagerezi că din aceste campanii d e fapt te alegi cu praful de pe tobă! Iar la capitolul TVA las-o baltă că măcane.

Păi tu ai restanţe din 2005, ai sume imense neplătite nici anul acesta, ai restanţe de ani la zile la salariile şi impozitele neplătite celor care ţi-au trecut prin redacţie. Vrei 400 de milioane de la deputatul liberal penru a-ţi achita noua maşină nicidecum pentru a plăti salarii şi cheltuieli tipografice. Noi îţi demonstrăm pe hârtie că se poate obţine profit şi din 50 de milioane de candidat în campanie. Tu ai avut ofertă de 100.

Ai plusat la 400 şi acum vei rămâne chiar cu praful de pe tobă. Dar nu te văităm pentru că eşti cel mai bun. La ordinării nu te întrece nimeni aşa că vei găsi până la urmă alţi clienţi!

• Inspectorului de personal, Statie, de la Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea i-a „răsărit“ la Băbeni o ditamai vila. Gurile rele spun că el este cel care taie şi spânzură în ISJ Vâlcea, inspectorii generali fiind simple marionete ale lui Statie, care-i minte cu seninătate  atunci când este întrebat de posturile din învăţământ. Aceleaşi surse ne-au spus că grosul „caşcavalului“ ajunge în buzunarele aceluiaşi personaj sinistru din ISJ. Nu dăm crezare acestor zvonuri, dar am demarat o anchetă în acest sens.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe