Sparle si soparle

joi, 18 septembrie 2008

Sparle si soparle

• Am citit recent un editorial, bine redactat şi făcut să doară, să lovească, semnat de unul din marii mercenari de presă din Vâlcea şi scris împotriva unuia din marii constructorii de organizaţii politice pe care i-a avut judeţul nostru. Politicianul era atact în final că este orbit de puterea banului. Păi bine măi Petre  tocmai tu vorbeşti depre asta? Tu care cheltuieşti lunar cât trei parlamentari, fără discernământ,  de multe ori împotriva intereselor familiei tale, ale salariaţilor tăi (la negru sau legal angajaţi) ? Tu care ai avut mereu datorii imense şi le ai şi acum către stat şi către furnizori nu pentru că nu ai cum să le achiţi ci pentru că vrei să consumi mai mult decât trebuie? Tu care ai făcut din şantajul de presă o practică curentă tocmai pentru că banul ţi-a luat minţile?

Tu care consideri că toţi aleşii trebuie să cotizeze legal sau la negru pentru ca să poţi să ai maşini de lux, amante, concedii în străinătate şi bani de cârciumi ? Tu care ai ameninţat oameni de afaceri şi politicieni tocmai pentru că puterea, cea pe care ţi-o dă proprietatea soţiei tale asupra unui ziar, ţi se pare absolută, mai mare decât cea pe care o are un deputat? Tu care prin maşinaţiuni ilegale ai forţat finanţişti să încalce legea şi să nu îţi execute firma care nu-şi achită creanţele (numai TVA ai de platit peste un miliard de lei!) şi care dispreţuieşte toată presa locală prin practici concurenţiale ilegale? Ruşine poetule comunist! Ruşine escroc cu ştaif!

• Mai multe editoriale de atac ar merita un alt deputat. Controversatul Petre Ungureanu, migratorul care îşi permite să jignească pe televiziuni o femeie. O femeie care a făcut într-un an de când este secretar de stat mai multe pentru Vâlcea decât a făcut Petre Ungureanu în 18 ani de politică mincioasă, duplicitară şi interesată. Nu eşti îndreptăţit tu Bebe să o judeci pe doamna Zvetlana Preoteasa. Ea a dovedit că este o bună mamă, o bună soţie (de preot), o bună profesoară şi un bun ministru. Tu nu ai dovedit decât că eşti un excepţional oportunist şi profitor!

• Unul dintre primarii atacaţi nedrept de jurnaliştii cărora li se schimbă titlurile de către patroni după interesele politice ale acestora s-a îmbolnăvit grav. Bola i s-a declanşat pe sistem nervos din cauza supărării trăite când un ziar a publicat un articol al cărui titlu lovea în premier. Titlul era aranjat în aşa fel încât să creeze impresia că este o declaraţie a edilului liberal. O măgărie care poate servi ca exemplu pentru edilii vâlceni care ar trebui să fie atenţi la ce fac, ce spun şi ce semnează când se află în compania vasalilor lui Petre!

• Huliganul din Dăeşti (nu ne referim aici la edilul comunei, ci la altul) a fost chemat în judecată de o firmă de telefonie mobilă căreia i-a dat ţeapă şi nu i-a achitat contravaloarea serviciilor. Ca şi în cazul în care a fost amendat pentru contravenţii în construcţii derbedeul va susţine că este nevinovat! Suntem cu ochii pe voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe