Sparle si Soparle

miercuri, 10 septembrie 2008

Sparle si Soparle

 # Una dintre „ frumuoasele” Vâlcii care ne poartă prin instanţe doar-doar şi-o repera onoarea pierdută a fost controlata recent. De fisc. S-a constatat că doamna prietenă cu interlopii judeţului şi îmbogăţită din manipularea unor acte şi ştampilarea lor mai are de achitat finanţelor peste un miliard. Impozite şi majorări pe venituri nedeclarate. Vom reveni!

# Dan Săraru, primarul din Şirineasa se pare că nu are destul de lucru în primărie dacă are timp să umble cu bârfe. Nu ne aşteptam totuşi să îl bârfească exact pe omul care l-a ajutat de atâtea ori şi care nu i-a făcut nici un rău. Dar... timpul nu este pierdut şi nu toţi oamenii care primesc o palmă întoc imediat obrazul celălat.

# De pe un alt Colegiu ar putea fi scos din cursă de către conducerea PSD primarul  comunei Vlădeşti, Sorin Ghiţă. Acesta a fost atacat recent de un săptămânal regional care a făcut referiri la nişte afaceri suspecte ale edilului de prin anii 90. Oricum PSD intenţiona să nu arunce în lupta pentru Parlament primari sau preşedinţi de Consilii Judeţene în funcţie.

# Mai mulţi pedelişti vâlceni susţin candidatura Elenei Băsescu pentru postul de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord. Oameni cred, pe bună dreptate, că fiica preşedintelui poate obţine un scor mai bun decât Petre Ungureanu şi mai ales că poate reprezenta în Parlament mai bine populaţia din această zonă decât controversatul avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe