Sparle si Soparle

miercuri, 3 septembrie 2008

Sparle si Soparle

# Consiliul Judeţean apelează la serviciile unui avocat şmecher şi scump care cică poate ajuta judeţul în accesarea unor fonduri. Păi toată gaşca de vreo 40 de persoane angajată de Conducerea CJ în ultimii ani la Departamentul Integrare ce naiba face? Cu ce se ocupă? Poate cineva să ne prezinte o situaţie concretă a realizărilor acestui compartiment al CJ ?

# Se pare că în cele din urmă cei de la PDL s-au deşteptat şi au realizat că dintre Petre Ungureanu şi Sorin Zamfirescu cel mai bun este al treilea. Acesta s-ar putea să fie un vâlcean care a plecat de mai mulţi ani în Braşov!

# Aristotel Ungureanu a renunţat să mai candideze pentru un post de deputat într-unul din colegiile din Râmnic. La liberali se pare că va interveni o schimbare şi va rămâne liber postul de candidat la Senat pe Râmnic. PSD are şi el probleme cu lista de candidaţi dar cel mai rău stau cei din PDL. Deocamdată nu au decît un candidat sigur. Pe Dorel Jurcan! Dar acesta poate să nu iasă dacă portocalii nu sunt în stare să depună candidaţi cât de cât cu nume!

# Şi nu ne referim aici în nici un caz la cei doi, tată şi fiu, care fac afaceri cu primăria pe undeva prin Zăvoi. Asta după ce au păcălit o organizaţie întreagă şi au obţinut posturile de consilieri. Juniorul în afară de afaceri mai trage şi de fiare cât e ziua de lungă pe la o sală de sport. În rest cafenele şi plimbări cu fătuce de 19 ani.

# Fiul lui Ion Cîlea se plimbă cu un Mercedez ultimul tip, nora lui Ion Cîlea este şef de serviciu la Finanţele Publice iar Ion Cîlea dispune de bani pentru a plăti un avocat scump ca să apere interesele Consiliului Judeţean, asta în timp ce instituţia pe care o conduce beneficiază de o armată de jurişti! Iară vom fi acuzaţi că suntem maliţioşi dar nu avem ce face. Dumitru Persu prin comportamentul său grobian din conferinţa de presă de miercuri ne-a atras atenţia asupra acestor ciudăţenii!

# Deputatul Frâncu se pare că şi-a comandat materialele electorale la aceiaşi firmă condusă de un pesedist la care a mai apelat şi altădată. Ne miră acest lucru pentru că în PNL există o firmă care lucrează şi mai bine şi mai ieftin şi care aparţine unor colegi de partid cu deputatul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe