Sparle si Soparele

duminică, 14 septembrie 2008

Sparle si Soparele

• Am trăit să o văd şi pe asta. Măgăriile publice ale unor colegi de breaslă au ajuns la maxim. O jurnalistă care şi-a construit bunăstarea (locuinţă, maşină, haine, trai bun) pe plicuri primite de la fel de fel de politicieni drept răsplată pentru articole pupincuriste de cea mai proastă calitate  a ajuns mare şef de cotidian. Şi din această postură îl ameninţă cu proces pe deputatul liberal Emilian Frâncu. Deputat care a refuzat să încheie un contract de campanie electorală cu publicaţia respectivă.

Poate nu neaparat datorită calităţii publicaţiei ci mai ales sumei exagerat de mari care i s-a cerut. Procesul de calomnie are ca bază de plecare o declaraţie dată de liberal care susţinea că unii ziarişti primesc bani la negru pentru a scrie materiale favorabile unor politicieni sau atacuri. Păi măi domnişoară bătrână dă-l în judecată că venim noi martori! Şi vom spune despre plicurile primite de tine de la un fost senator, de la mai mulţi primari şi de la câţiva oameni de afaceri. Lunar.

• Aceeaşi publicaţie a cărui conducere s-a remarcat în ultimii ani prin şantaj de presă, datorii imense la stat, duplicitate, muncă la negru, neplata sumelor datorate bugetului pentru salariaţi îşi permite să se lanseze într-o operaţiune menită a distruge organizaţia judeţeană a PNL. Nu ştim în numele cui face acest lucru dar ştim că încercarea de manipulare publică prin publicarea selectivă a informaţiilor, prin scrierea adevărului doar pe jumătate, prin amestecarea acestuia cu minciuna şi prin titrarea unor articole în aşa fel încât cititorul să înţeleagă că este opinia unui ales local nu reprezintă decât abateri de la deontologia jurnalistului.

În plus Petre este inutil să te ascunzi „fix în pix“ după sloganul luptei pentru apărarea banului public când îţi trimiţi zilnic „ziariştii” să jecmănească administraţiile locale, administraţii din care ai muls multe miliarde în ultimii ani pentru fel de fel de servicii de proastă calitate sau inventate. Uită-te de exemplu la cum arată ziarul tău în preajma Paştelui şi Crăciunului. Ca o sorcovă din hârtie creponată de proastă calitate din acelea pe care le vând ţiganii prin târguri. Pe bune!

• Deputatul Petre Ungureanu este preocupat să facă rău unei societăţi comerciale. Administratorii acestuia susţin că a intervenit pe lângă prietenul său Gheorghe Flutur pentru a aranja un proces comercial de la o instanţă din Suceava. Noi am aflat că deputatul pedelist are „prieteni” şi pe la Braşov. Şi a apelat şi la aceştia.

• PDL este partidul care aruncă în bătălia electorală din Vâlcea nume fără rezonanţă. Va obţine mandate datorită electoratului fidel primarului Gutău din Râmnic. Dar în teritoriu este jale. În acest timp candidaţii PSD şi PNL sunt mult mai cunoscuţi şi muncesc deja prezentându-se electoratului. Ce ar putea spune însă cei de la PDL cetăţenilor habar nu avem. Mai ales că încă nici noi nu ştim cine sunt candidaţii.

• Un primar pesedist din sudul judeţului, mincinos fără pereche, a dat dovadă de lipsă de educaţie acum 10 zile fugind din primărie chipurile la o nuntă. Exact când îşi anunţase vizita un demnitar liberal. Edilul a pierdut astfel ocazia de a primi un sprijin substanţial pentru comuna sa. Poate va compensa domnul Cîlea şi va arunca cu miliardele în primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe