|sâmbătă, aprilie 17, 2021
  • Follow Us!

Prinse la furat într-un complex comercial 

Prinse la furat într-un complex comercial

În urma executării unei acţiuni în cartierul Ostroveni, jandarmii vâleni au fost anunţaţi telefonic de către un agent de pază de la Complexul Comercial Kaufland că două femei au încercat să iasă din supermarket având asupra lor, în genţile personale, mai multe produse cosmetice şi alimentare pentru care nu deţineau bon fiscal.

Cele două femei au fost observate trecând pe la o casă de marcat unde au prezentat casierei produsele pe care le aveau în cărucioare, au achitat contravaloarea acestora şi s-au  îndreptat către ieşire.

Femeile aveau pe umăr câte o geantă voluminoasă. Agentul de pază a oprit acele persoane şi le-a cerut să prezinte bunurile pe care le au în genţi. Observând că în interior lor sunt produse sustrase din complexul comercial agentul de pază a stabilit datele de identitate ale persoanelor: Raluca I., de 19 ani şi Simina A., de 26 ani ambele cu domiciliul stabil în municipiul Rm.Vâlcea, judeţul Vâlcea şi a anunţat telefonic jandarmii pentru întocmirea documentelor legale în astfel de situaţii.

„Aflându-ne în interiorul complexului comercial şi constatând că nu avem asupra noastră banii necesari pentru a achita produsele pe care le-am pus în cărucioare, ne-am deplasat într-un loc mai retras, şi am introdus în genţile de mână pe care le aveam asupra noastră o parte din aceste produse cu intenţia de a nu le arăta la casă. Am reuşit să trecem de casierie, dar am fost observate de un agent de pază care se afla în apropierea ieşirii din complexul comercial”, au declarat femeile jandarmilor vâlceni.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 206,25 lei au fost predate de jandarmi, pe bază de proces verbal casierei şef a Complexului Comercial Kaufland.

Jandarmii au încheiat actele premergătoare pentru comiterea  infracţiunii de furt calificat şi le-au înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Raluca I. şi Simina A. riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 3 şi 15 ani.

L.L.

Leave a Response