Petre Ungureanu nu mai candidează pentru Parlament

miercuri, 24 septembrie 2008

Lovitură de teatru în PDL Vâlcea

Petre Ungureanu nu mai candidează pentru Parlament

Traian Guminski

 

Controversatul deputat avocat Petre Ungureanu ne-a confirmat miercuri la prânz că nu va mai candida pentru un nou mandat în noiembrie. Lumea politică din Vâlcea va fi cu siguranţă surprinsă pentru că migratorul parlamentar se bătuse în interiorul partidului cu toate forţele şi obţinuse nominalizarea în dauna fostului primar ţărănist al municipiului , Sorin Zamfirescu, într-unul din cele mai sigure colegii ale PDL din Vâlcea. 

 

Drept este că o parte a presei locale printre care şi noi atrăsesem atenţia PDL că portocalii pot pierde uşor acest colegiu dacă merg pe mâna lui Petre Ungureanu care este cel mai vulnerabil candidat al lor şi cel mai uşor atacabil de adversari. După câte îl cunoaştem Petre Ungureanu nu a renunţat, acum cu două luni înainte de alegeri, la ideea de a mai sta lejer patru ani în Parlament din „ motive familiale”. 

 

Parlamentarul ne-a declarat că va spune mai multe în cadrul unei emisiuni TV difuzate joi de un post TV local, că nu va candida pentru un nou mandat dar nu renunţă la politică şi că va susţine echipa de candidaţi ai PDL în campania electorală. De ce face Petre Ungureanu acest lucru ? Vă vom explica în ediţia viitoare. 

 

Cei care se gândesc că a fost şantajat să nu mai candideze sau că a realizat că va pierde alegerile greşesc. Nici varianta că a primit bani pentru a renunţa nu este cea corectă. Noi am dedus varianta câştigătoare. Pentru Ungureanu, pentru PDL şi...pentru cel care va candida în locul său. În nici un  caz Sorin Zamfirescu, pentru că nimeni nu îi va face cadou un mandat sexagenarului ce a scos bani şi din apă chioară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe