Petre Dinescu, preşedintele Tribunalului Vâlcea , îl dă în judecată pe Dumitru Persu

miercuri, 3 septembrie 2008

Petre Dinescu, preşedintele Tribunalului Vâlcea , îl dă în judecată pe Dumitru Persu

Nicu Trandafir

Dumitru Persu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean din  partea PSD a făcut grave acuzaţii la adresa justiţiei din Vâlcea pe postul de televiziune VTV. El a afirmat că în procesul dintre Prefectura Vâlcea şi Consiliul Judeţean a intervenit Mihai Dinescu, nepot al judecătorului Petre Dinescu şi consilier al deputatului liberal Emilian Frâncu. Tovarăşul Persu a dat de înţeles că în urma unor intervenţii s-a dat câştig de cauză Prefecturii Vâlcea.

Acuzaţiile sale au continuat şi în conferinţa de presă de miercuri când a folosit un limbaj dur pentru a-l ataca pe prefectul Radu Renga deşi Prefectura avea dreptate când a atacat, după mai multe avertizări, în contecios o hotărâre de Consiliu Judeţean care încalcă legea. Petre Dinescu este acum obligat să îl cheme în judecată pentru calomnie pe Dumitru Persu.

Dacă nu o va face lumea va crede că Persu are dreptate şi că în Tribunalul Vâlcea s-a instaurat corupţia iar hotărârile judecătoreşti se dau la comandă politică, una ditre cele mai grave forme de corupţie. Noi ştim că orice judecător, chiar un debutant, nu avea cum să nu dea dreptate juriştilor Prefecturii chiar dacă preşedintele Consiliului Judeţean a apelat la un avocat scump, suplimentar faţă de cei 10 jurişti pe care îi are în subordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe