Deputatul Frâncu îl sprijină pe primarul Gutău

duminică, 28 septembrie 2008





Deputatul Frâncu îl sprijină pe primarul Gutău

Râmnicu Vâlcea are cotă rezervată din fondurile structurale

Marin Adrănel Cotescu este şeful Direcţiei Programe Construcţii Locuinţe din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor. Cu ajutorul său Râmnicu Vâlcea a primit recent 70 de miliarde de lei pentru finalizarea lucrărilor de locuinţe de la Căminul de Bătrâni din Ostroveni. Liberalul este prieten bun al deputatului Emilian Frâncu şi va candida pentru un post de senator în municipiul Râmnicu Vâlcea :

Am considerat că este de  datoria mea să aduc anumite  fonduri pentru Râmnicu Vâlcea  şi am adus, în principal, fonduri  pentru construcţia de locuinţe,  dar la sugestia domnului Frâncu,  am încercat să promovez Râmnicu  Vâlcea drept pol de dezvoltare  economică. Acest lucru  înseamnă că Râmnicu - Vâlcea  va avea o cotă parte din fondurile  structurale rezervată, deci nu  va trebui să se grăbească să pună  proiecte ca să fie primul servit,  ci va face parte din cele 13  oraşe din România care au o  cotă de 20% din fondurile structurale 
rezervată.

Asta înseamnă  circa 900 şi ceva de milioane de  euro, deci vorbim de milioane de  euro. Într-adevăr, pentru toate  cele 13 oraşe, dar asta nu înseamnă  că vor lua în mod egal,  ci în funcţie de proiectele de dezvoltare  urbană pe care persoanele  specializate vor fi capabile  să le facă. Datorită lobbyului  pe care l-a făcut domnul  Frâncu şi insistenţelor mele de a  fi promovat acest oraş, Râmnicu-Vâlcea se află acum într-o poziţie favorizată în România. Problema  este că acele proiecte trebuie  să fie bine elaborate.

Eu îmi doresc să  am o colaborare perfectă cu toate  autorităţile locale din Râmnicu  - Vâlcea, în sensul completării. Eu nu sunt în măsură să am  activităţi adiministrative, dar  sunt în măsură şi sunt calificat să  găsesc fonduri şi să găsesc finanţări pentru proiecte viabile,  ba chiar să promovez proiecte  viabile". (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe