Mircea Geoană acceptă mazilirea deputatului Vlădoiu

duminică, 28 septembrie 2008

În PSD Vâlcea s-au tulburat apele chiar la Congres

Mircea Geoană acceptă mazilirea deputatului Vlădoiu

Peste 200 de social democraţi şi conservatori vâlceni au participat sâmbătă la Congresul menit să îl desemneze pe Mircea Geoană pentru un ipotetic post de premier. Evenimentul a coincis şi cu prezentarea candidaţilor celor două formaţiuni pentru uninominalele din noiembrie. Conservatorii au primit 25 de locuri pentru oamenii lor la aceste alegeri dar majoritatea dintre acestea se află în colegii în care PNL şi PDL au prima şansă.

Vâlcea a fost reprezentată de toţi primarii PSD şi PC. Unii dintre aceştia făcând deplasarea în Capitală cu autoturismele de serviciu. Conservatorii au fost cât pe ce să se revolte datorită nesimţirii lui Nicolae Pătru. Fostul senator peremist s-a autointitulat de câteva zile lider al PC Vâlcea şi a avut tupeul să meragă la Congres şi să mai şi urce pe platforma centrală destinată liderilor naţionali şi judeţeni. Cu câteva ore înainte de congres o parte din liderii vâlceni ai PSD au avut o întâlnire secretă cu preşedintele Mircea Geoană.

Ei au cerut scoaterea deputatului Vlădoiu de pe lista de candidaţi. Deputatul Vasile Bleotu a ameninţat că nu va mai candida el în Drăgăşani dacă Vlădoiu nu va fi retras de pe poziţia de candidat la Senat în Colegiul din Sudul Judeţului. Se pare momentan că acest loc va fi ocupat de vicepreşedintele Laurenţiu Coca. Lui Vlădoiu i s-a propus candidatura la un mandat de senator în RâmnicLuni seara deputatul va afla sentinţa ce o vor da Miron Mitrea şi Mircea Geoană. Contactat telefonic Aurel Vlădoiu a confirmat că are oferte de la adversarii politici dar că nu va pleca din PSD. „ Pot candida oriunde, numele meu nu este cunoscut doar în câteva comune din Vâlcea. Regret totuşi atitudinea unor colegi din organizaţie, mai ales a acelora care ar fi trebuit să susţină candidatura unor vâlceni în Vâlcea pentru că organizaţia noastră a avut totuşi rezultate bune la ultimele alegeri.”T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe