Ion Tudor, deputat PDL

joi, 18 septembrie 2008

Mişcare inspirată a democrat-liberalilor!

Ion Tudor, deputat PDL

Ion Tudor deputat PDL• Paraşutatul Marian Sârbu îşi ia adio de la Parlament!
PDL Vâlcea şi-a întărit echipa cu un politician adevărat, care le va aduce încă un fotoliu de parlamentar. Ion Tudor - seriozitate, carismã, profesionalism, imagine pozitivã sutã la sutã. Acestea sunt calitãţile evidente ale fostului preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Râmnicu Vâlcea, omul care a reformat din temelii o structurã învechitã şi care a dublat cifrele electorale ale grupãrii celor trei trandafiri. Dupã ce a fost înlãturat abuziv şi dictatorial de la conducerea organizaţiei şi suspendat din calitatea de membru de partid, Ion Tudor a fost curtat de mai multe partide.

Democrat liberalii au fost cei mai serioşi. Liderii PD-L Vâlcea, Dorel Jurcan şi Mircia Gutău, dar şi ceilalţi membrii din conducerea partidului au hotărât la începutul acestei săptămâni să-l primească în partid pe fostul lider PSD. Mai mult decât atât, domnul Tudor va candida din partea PDL la funcţia de deputat pe Colegiul Horezu.

Aici se va bate cu Marian Sârbu, ministrul paraşutat de PSD de la centru, care-şi va rupe gâtul la Vâlcea şi cu Ilie Fârtat, un politician modest, trimis în faţă de PNL Vâlcea. Astfel, PDL a făcut o mutare inspirată, având reale şanse să aibă la iarnă patru parlamentari. Îi dorim success domnului Tudor şi-l asigurăm că „Ziarul de Vâlcea“ va fi alături de domnia sa în greaua campanie electorală, care se apropie cu paşi repezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe