|vineri, aprilie 16, 2021
  • Follow Us!

Ion Crăciunescu îmbracă echipament portocaliu 

Ion Crăciunescu îmbracă echipament portocaliu

Fostul arbitru internaţional are ofertă pentru un meci în nordul judeţului


Traian Guminski

Mai multe zvonuri privind candidatura fostului arbitru internaţional Ion Crăciunescu la alegerile din noiembrie circulă de ceva vreme prin presa locală şi centrală. PDL i-a oferit public un loc, bineînţeles în colegii libere de candidaţi datorită forţei adversarilor politici din respectivele zone. Dumitru Dragomir, mare şef de Ligă şi încă deputat de Vâlcea ales pe liste PRM a declarat că l-ar susţine pe Crăciunescu în cazul în care ar candida în Colegiul Bălceşti :

 

„Îl voi ajuta mai mult decît pe fratele meu. Vorbesc eu cu toţi oamenii din zonă şi va ieşi deputat. Dacă e nevoie merg cu el de mînă la alegători. Merită din plin să fie deputat ” . Mitică Dragomir este născut în Bălceşti dar nu îşi vede mama cu anii, se spune că într-una din rarele vizite acasă l-a muşcat şi câinele din curte care nu l-a recunoscut iar imaginea sa în zona Bălceşti este foarte proastă pentru că nu a făcut nimic în cei patru ani de când este deputat pentru localnici sau pentru administraţiile din Vâlcea. 

 

Numai că Ion Crăciunescu oricum nu are nevoie de ajutorul lui Mitică. “ Îi mulţumesc pentru declaraţie, este prietenul meu şi a crezut că mă poate ajuta. Numai că eu nu sunt încă decis dacă voi candida iar dacă voi candida probabil o voi face pentru un post de senator în Nordul judeţului “ ne-a declarat miercuri fostul internaţional. L-am întrebat dacă nu se teme să candideze împotriva liderului liberal Emilian Frâncu, foarte apreciat în Colegiul respectiv. : 

 

“ Nu mă tem pentru că eu nu candidez împotriva nimănui, nu vreau să iau locul cuiva, candidez pentru locul meu.” Cu tot respectul ce îl purtăm domnului Crăciunescu nu putem să nu îi spunem direct ceea ce probabil deja ştie . Nu va ieşi senator pentru că singurul mandat portocaliu în Vâlcea va fi pentru Jurcan. Liderul judeţean al PDL insistă totuşi să aibă nişte colegi în nord şi în sud capabili să îi aducă voturile necesare pentru a ieşi senator de Râmnic. Candidatura lui Crăciunesc ar ajuta partidul şi pe Dorel Jurcan. În nici un caz nu îi va folosi fostului arbitru. Mai ales pe plan financiar. (T.G.)

 

 

mare la Vaideeni – Vîlcea. Echipa de fotbal din comună a făcut 40 de ani de viaţă. Fotbal old- boys, tocan de miel, ţuică şi lăutari. Dar nu ăsta fuse evenimentul. Scopul adunărării fu cu totul altul la olteni. Coabitarea lui Ion Crăciunescu în PD-L Vîlcea. Şi nu oricum… 

  

ÎN ORAŞUL LUI MITICĂ DE LA LIGĂ. Sîmbăta trecută, la Vaideeni, păstorii din localitate, împreună cu tot staful PD-L Vîlcea s-au încins la joacă. Motivul? Cică era aniversarea a patru decenii de existenţă a echipei locale Păstorul Vaideeni.  Invitat de marcă, fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu. Conform săptămînalului Observator de Vîlcea Ion Crăciunescu le-a adus băştinaşilor şi cîteva mingi de joc – oficiale la Campionatul European din Austria şi Elveţia, beşici care abia au putut fi stăpînite datorită traiectoriei pe care o căpătau atunci cînd plecau din piciorul „jucătorilor”. Scopul pentru care s-a organizat această agapă a fost cu totul altul – promovarea partidului lui Stolojan în teritoriu precum şi lămurirea lui Crăciunescu de a intra în partid. „Este foarte adevărat că am fost acolo, dar nu am semnat nicio adeziune. Asta nu înseamnă că nu este un lucru care m-ar putea interesa”, spune Crăciunescu. Surse importante din PD-L Vîlcea susţin că lui Crăciunescu i s-au propus două variante în cadrul formaţiunii. Prima ar fi să candideze pe listele de deputaţi în Colegiul Bălceşti – la Mitică Dragomir acasă! Acolo ar putea să beneficieze de sprijinul a 60 de mii de alegători. A doua, mai puţin viabilă datorită adversarilor, ar fi să candideze pe listele de senatori la Colegiul Brezoi – Horezu. Crăciunescu se pare că nu va fi singurul om de sport care va dori să prindă cheag politic la viitoarele parlamentare în Vîlcea. Astfel, fostul fotbalist Laurenţiu Coca va fi prezent pe listele PSD la senatori- colegiul Vîlcea, iar Dan Mazilu – fost patron al echipei Chimia Rm. Vîlcea va candida la deputaţi pe listele colegiului Bălceşti din partea PSD. 

 

  

Dumitru Dragomir: Mă duc de el de mînă la alegători! 

  

Întrebat de către Jurnalul Naţional despre şansele pe care fostul mare arbitru le are să iasă deputat în Colegiul Bălceşti, Dumitru Dragomir – şeful LPF a declarat: „Îl voi ajuta mai mult decît pe fratele meu. Vorbesc eu cu toţi oamenii din zonă şi va ieşi deputat. Dacă e nevoie merg cu el mînă la alegători. Merită din plin să fie deputat ” 

  

 

Leave a Response