Fostul şef al SIE cerşeşte voturi prin Bălceşti

miercuri, 24 septembrie 2008
Fostul şef al SIE cerşeşte voturi prin Bălceşti

Harnagea a încercat 

să se lipească de microbuzele şcolare

 

Nicu Trandafir

Miercuri, 24 septembrie, mai multe localităţi din colegiul Bălceşti au primit microbuzele şcolare din ultima tranşă alocată de Ministerul Educaţiei. Cătălin Harnagea, candidatul PNL la funcţia de deputat din Colegiul Bălceşti însoţit de un numeros staf condus de şeful său de campanie Ion Popescu ( Sodă), cunoscut maestru al sinecurilor , a încercat să obţină simpatia alegătorilor legându-şi imaginea de cea a microbuzelor şcolare. 

„Harnagea împreună cu Ion Popescu şi alţi câţiva membri de campanie au forţat primarii şi şoferii prezenţi la ridicarea microbuzelor oferite de Guvernul României să meargă în coloană şi să-i aştepte până ce aceştia stau de vorbă, desigur în scop electoral, cu primarii de pe ruta Popeşti-Lădeşti-Măciuca-Valea Mare-Diculeşti-Laloşu. 

Lucru mizerabil, ţinând cont de faptul că aceste microbuze au fost achiziţionate din banii noştri, ai contribuabililor iar Harnagea şi ai săi au ales ca astfel să-şi facă propagandă electorală pe banii statului. Mai mult decât atât, la aflarea veşti că un ziarist şi-a făcut apariţia în zonă, mai precis în comuna Valea Mare, un conducător auto al unei limuzine de lux cu numărul de înmatriculare B 154986 a încercat într-un mod barbar să blocheze calea acestuia să ajungă pentru a rezolva o problemă de serviciu la Primăria Valea Mare „ se spune într-un comunicat de presă al PSD Vâlcea. 

La minister nu se ştia nimic d e prezenţa candidatului liberal la această acţiune, lucru absolut normal pentru că Harnagea este doar un prosper om de afaceri . Nu este nici salariat al Guvernului României , nici ales local sau judeţean, nici parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe