Familia Iliescu deschide cel mai mare market

duminică, 28 septembrie 2008

Investiţie de 1,5 milioane de euro la Berbeşti

Familia Iliescu deschide cel mai mare market din zona de sud a judeţului

SC. Tărâia 94 SRL este o firmă cunoscută în Berbeşti. Tată şi fiu, Ion şi Corneliu Iliescu, fac afaceri de mult în zonă, au investit în construcţia unor mici magazine cu profil alimentar apoi au dezvoltat comerţul diversificând gama produselor. Familia Iliescu este atât de legată de zonă şi de oamenii de aici încât a modernizat spaţiile comerciale modernizându-le cu mult peste cele ale concurenţei.

În luna noiembrie 2008 firma familiei Iliescu va inaugura în Berbeşti un complex comercial modern. Purtând denumirea MAXI MARKET acesta reprezintă cea mai mare investiţie din zonă din 1990 încoace şi probabil cel mai mare market vâlcean cu capital vâlcean. Situat în mijlocul oraşului Berbeşti, lângă Trezorerie, va deservi şi populaţia din localităţile: Mateeşti, Sineşti, Grădiştea, Alunu, Livezi, Polovragi, Copăceni, Horezu.

Pentru populaţia din aceste localităţi deschiderea marketului va însemna un real ajutor. Vor putea să cumpere la preţuri mici produse pentru care altfel ar fi trebuit să facă o deplasare la Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani, Târgu Jiu sau chiar Craiova. Investitorii speră în ajutorul administraţiei locale care ar putea să asfalteze măcar străzile principale, ce fac legătura cu noul complex comercial şi care arată mai rău decât unele din localităţi rurale. Un demers în acest sens al primăriei ar fi absolut normal pentru că SC Tărâia 94 SRL este principalul contribuabil din Berbeşti iar societatea va crea minim 50 de noi locuri de muncă prin deschiderea acestui modern spaţiu comercial.

MAXI MARKET va avea 100 de locuri de parcare şi va fi împărţit astfel: 1000 mp destinaţi produselor alimentare, 400 mp destinaţi comercializării produselor electronice şi electrocasnice, 300 mp pentru confecţii, încălţăminte şi marochinărie. În complex va mai funcţiona o cofetărie şi un fast- food. Întreaga investiţie se ridică la 1,5 milioane de euro. Personalul care va deservi complexul va avea condiţii de muncă europene, cu vestiare cu duşuri şi salariu motivant.

Administratorii Ion şi Corneliu Iliescu au promis că vor oferi cele mai bune preţuri pentru toţi oamenii care vor alege să facă cumpărăturile din Complexul MAXI  MARKET. Au fost duse negocieri cu marii furnizori pentru a se obţine disconturi care să permită comercializarea prodeselor la preţuri mici.

Întregul proiect a fost suţinut de BRD care a avut încredere şi a acordat creditul necesar ridicării complexului comercial. Remarcăm şi profesionalismul celor de la SC ARISTOCRAT SRL, societate comercială care a construit clădirea proiectată ca o clădire modernă, avangardistă. (T.G., O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe