Deputatul Emilian Frâncu a ajuns ţinta unor atacuri ordinare

duminică, 14 septembrie 2008

Pentru că este principalul favorit din sondaje

Deputatul Emilian Frâncu a ajuns ţinta unor atacuri ordinare

 Popularitatea liderului liberal este atât de mare în Vâlcea încât adversarii săi politici în complicitate cu nişte mercenari din presă au pus la cale diversiuni ordinare. Remarcând că datorită activităţii sale din ultimii patru ani şi sprijinului adus unor comunităţi locale, administraţii, biserici, şcoli, spitale, Emilian Frâncu va fi votat senator în Colegiile Brezoi şi Horezu putând aduce voturi şi pentru obţinerea a încă unui mandat de către liberali, inamicii săi încearcă să acrediteze ideea că în PNL ar fi mai multe tabere, că liderul liberal îi dispreţuieşte pe unii colegi de ai săi, că numeşte directorii pe criterii politico-economice şi că a devenit foarte bogat.

Spun aceste mizerii exact oameni care dacă ar trebui să justifice bunurile pe care le deţin şi cheltuielile pe care le fac faţă de veniturile oficial declarate ar avea serioase probleme putând fi trimişi în instanţe pentru evaziune fiscală. Aceste minţi bolnave au mers până acolo încât să susţină public că în sediul PNL există dispozitive de interceptare a convorbirilor montate la ordinul lui Frâncu. Mesagerii calomniilor la adresa liderului liberal, dar şi a câtorva colegi de-ai săi se folosesc de două duplicitare publicaţii locale conduse de oameni mai mult decât controversaţi cu trecut pătat, lipsiţi de moralitate şi etică şi dispuşi să îşi folosească oricând cunoştinţele profesionale pentru a face rău.

Există mulţi ziarişti buni în Vâlcea şi câteva publicaţii respectabile. Conducerile acestora şi redactorii sunt convinşi că minciuna folosită în campaniile electorale aduce rău nu numai celor care o practică, dar şi întregii prese locale pe care o decredibilizează în ochii opiniei publice. Redacţia noastră a vizitat, la finele săptămânii trecute, mai multe localităţi din nordul şi din sudul judeţului. Din Colegiul în care candidează Emilian Frâncu, dar şi din acelea în care nu candidează. Le-am arătat oamenilor ce declară adversarii politici ai deputatului liberal şi ce scrie presa-tonomat. Le-am solicitat cetăţenilor pe care i-am abordat dar şi unor oficialităţi comunale să ne spună ce părere au despre parlamentarul Emilian Frâncu. Aproape toţi  ne-au spus două lucruri.

Cei din nord că îl vor vota indiferent de ce scriu ziarele pentru că a ajutat comunele respective iar cei din sud că regretă că Emilian Frâncu nu candidează în colegiul lor şi că îi respectă activitatea şi speră că va ajuta şi sudul judeţului chiar dacă va fi senator al părţii de nord. Se dovedeşte astfel încă o dată că minciuna are picioare scurte şi că în alegeri dacă foloseşti calomnii şi insulte pentru a câştiga voturi nu faci decât să îl întăreşti pe adversar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe