Dan Mazilu va fi ales deputat în Colegiul Bălceşti

miercuri, 10 septembrie 2008

PSD are un favorit pentru Camera Deputaţilor

Dan Mazilu va fi ales deputat în Colegiul Bălceşti

Sistemul de vot uninominal a oferit populaţiei din această zonă defavorizată şansa de a trimite în Parlament un om al locului. Colegiul Bălceşti este format  din 23 de localităţi: Bălceşti, Ghioroiu, Diculeşti, Făureşti, Laloşu, Zătreni, Lăcusteni, Tetoiu, Roşiile, Berbeşti, Alunu, Sineşti, Grădiştea, Livezi, Fârtăţeşti, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Popeşti, Stăneşti, Lăpuşata, Copăceni, Roeşti. În trei dintre acestea Dan Constantin Mazilu a fost prezent la tradiţionalele târguri organizate de Sfînta Marie .

Aplaudat în Roeşti

 Alături de conducerile administraţiilor locale din  comunele Roeşti şi Roşiile, aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul timpului, a fost Dan Constantin Mazilu, candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Balcesti a participat la târgul din această comună care a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani.Om al locului, născut şi crescut în spiritul tradiţiilor creştineşti româneşti, Dan Constantin Mazilu a dorit să le ofere locuitorilor din Roeşti şi Roşiile câteva clipe de neuitat. 

La frumoasa bază de agrement din localitatea Roeşti mii de oameni prezenţi la eveniment s-au putut delecta pe versurile cântecelor fredonate de Floarea Calotă şi Georgiana Bârsac, pe acompaniamentul formaţiei de muzică populară „Balada”.
„A fost o surpriză extraordinară participarea acestor cântăreţe. Îi mulţumim domnului Dan Constantin Mazilu pentru sprijinul acordat în organizarea acestui spectacol pe cinste. Nu este pentru prima dată când domnia sa este alături de localitatea noastră şi ne oferă surprize de acest gen.

Colaborarea noastră, a Primăriei Roeşti, cu Dan Constantin Mazilu s-a materializat de-a lungul timpului prin rezolvarea unor probleme stringente ale localităţii. Dan Constantin Mazilu poate conta pe sprijinul nemijlocit al roeştenilor.” a spus primarul comunei Roesti, Gheorghe Drăghici. Oamenii strânşi în jurul scenei s-au îmbulzit să-i strângă mâna şi să-l asigure de sprijinul nemijlocit la alegerile din luna noiembrie

 Floarea Calotă în comuna  Mariei Ciobanu
 
Dan Constantin Mazilu împreună cu taraful de lăutari a mers şi-n târgul din comuna Roşiile, acolo unde îndrăgitele interprete de muzica populară i-au încântat pe cei prezenţi la târgul de Sfânta Maria Mică. Şi chiar dacă are o altă coloratură politică, primarul comunei Roşiile, Ştefan Marinescu, a gustat alături de cei prezenţi minunatele cântece populare ale Floarei Calotă sau Georgianei Bârsac. Buni cunoscători ai cântecului popular, ştiut fiind că din această comună a plecat spre glorie Maria Ciobanu, toţi cei prezenţi în Târgul din Roşiile, indiferent de vârstă, s-au prins în joc gustând din plin cadoul oferit de Dan Constantin Mazilu.
 
Legat şi prin amintiri

“Mă simt împlinit atunci când văd că pot contribui la fericirea oamenilor. Pentru mine, ca om al locurilor, aceste bâlciuri sunt prilej de aducere aminte a copilăriei şi a tinereţii. Mi-am dorit dintotdeauna să contribui la creşterea nivelului de trai din zona în care m-am născut. Deocamdată, le-am arătat tuturor doar o mică parte din ceea ce pot face pentru semenii mei. Am fost şi voi fi mereu alături de ei.”, a spus Dan Constantin Mazilu.
Turul de forţă s-a încheiat în comuna natală a lui Dan Constantin Mazilu, acolo unde la o masă festivă au luat parte peste 200 de persoane din localitate, dar şi din comunele învecinate.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe